Καλησπέρα στην ομαδα.θα ήθελα και εγώ να γράψω το πρόβλημα μου μήπως και ανακουφιστω λίγο.
Έχω ξανά αναφέρει σε παλιά ποστ ότι είμαι σε σχέση εδώ και 5 χρόνια. 34 εγώ 43 ο φίλος μου.Το πρόβλημα μας και το πρόβλημα μου εδώ και χρόνια είναι ότι δεν έχω κανει ποτε σεξ και απ ότι βλέπω ούτε πρόκειται να κάνω καθώς έχω παρατησει κάθε προσπαθεια πλέον. Από τα λεγόμενα του φίλου μου και από όσα έχω καταλάβει ούτε ο ίδιος έχει κάνει ποτέ σεξ στη ζωή του. Έχουμε δηλαδή μια 《λευκή》σχέση.
Εγώ ποτέ δεν ενοιωσα ερωτευμένη μαζί του ή τουλάχιστον τόσο ερωτευμενη όσο ήμουν με την πρώτη μου σχεση ο οποίος με παρατησε για άλλη και φυσικό ήταν αφού εγώ δεν μπορούσα να κάνω σεξ.Για τον φίλο μου νοιώθω αγαπη καθώς με βοηθησε να βγω από την καταθλιψη που ήμουν τοτε και με υποστηριζει στο θέμα του σεξ πάρα πολύ. Πότε δεν με έκανε να νοιώσω ασχημα γι αυτό.Πολλές φορές κάνω σκέψεις ότι τον χανω από την ζωή μου και τρελενομαι δεν θέλω να συμβει με τίποτα αυτό.Πιστεύω πως αν τον χάσω η αν χωρίσω μαζί του δεν προκειται να ξανά βρω άλλον άνθρωπο στη ζωή μου λόγω του προβληματος μου.επιπλέον έχουμε χάσει και η δύο το ερωτικό ενδιαφέρον μας μεταξύ μας.
Το πρόβλημα μου εκτος των άλλων, είναι ότι εδώ και καιρό είχα γνωρίσει κάποιον τον οποίο τον ερωτευτηκα με την πρώτη ματιά,μου αρεσε.με εκανε να αισθανθω πράγματα και συναισθηματα που είχα ξεχασει.Το ίδιο έδειχνε να του άρεσω και εγώ. Ανακάλυψα ότι είναι παντρεμενος και δεν μου είχε πει κάτι,το μόνο που μου ειχε αναφερει τότε είναι ότι είχε κάποια σχέση που την τελειωνε εκεινο το διάστημα γιατί δεν πηγαινε άλλο.
Ο σκοπός του βέβαια ήταν καθαρά ερωτικος καθώς έβλεπα από την συμπεριφορά του οτι δεν ήθελε κάτι παραπάνω από έμενα πάρα μόνο σεξ.
Σταμάτησα να του απαντάω στα τηλεφωνα και κάπως έτσι αραιωσαν τα τηλεφωνηματα και οι συναντησεις μεχρι που μετακομισα με την δουλειά μου ακριβώς στο από κάτω κτίριο που δουλευει.
Μεγάλη ατυχία να πέφτω σχεδόν κάθε μέρα πάνω του και να μη μπορω να ηρέμησω από τις σκεψεις.Πλέον θέλει να βρεθούμε από κοντά πάλι με πολιορκει στενά και μου λέει λόγια και κοπλιμεντα που πλεον δεν ακούω ούτε από τον φίλο μου καθώς έχουμε γίνει σαν αδέρφια.
Ξέρω ότι δεν πρέπει να βγω με τον παντρεμενο καθώς και λάθος είναι και επιπλεον δεν μπορώ να κάνω σεξ μαζί του.Δεν μπορώ όμως και να του ξεκοψω καθώς είμαι ερωτευμενη μαζί του.Τον σκεφτομαι ερωτικά πράγμα το οποίο με τον φίλο μου το έχω ξεχασει καθως με παραμελεί και έχω πολλά παραπονα από εκεινον.
Αν έχετε κάποια συμβουλη θα ήταν ευπροσδεκτη και συγνώμη για το μεγάλο κειμενο.