Ο ψυχίατρος μου δεν μαφησε να πάω στρατό ..ενώ ήθελα...είναι κανένας που να έχει το ίδιο πρόβλημα ? Άρα είμαι ο μόνος που δεν πήγα??
Printable View
Ο ψυχίατρος μου δεν μαφησε να πάω στρατό ..ενώ ήθελα...είναι κανένας που να έχει το ίδιο πρόβλημα ? Άρα είμαι ο μόνος που δεν πήγα??
Δεν με άφησε γιατί παίρνω φαρμακα
μολις κεριδες στην ζωη σου αλλους 9 μηνες που θα ηταν χαμενοι
Δεν είπε ότι είναι ο μόνος που δεν έχει αποφύγει το στρατό. Είπε ότι θέλει να παει και δεν τον αφήνουν.
Οι περισσότεροι το αποφεύγουν ενώ πρέπει να πάνε
Εσύ που δεν πρέπει, απλά κάτσε.
Γιατί να το θεωρείς πρόβλημα ρε ibraimovic? Παντού προβλήματα βλέπεις μου φαίνεται...
Ε επειδή έχουν πάει οι περισσότεροι...γι'αυτό νιώθω ανίκανος ...
εχω καλες αναμνησεις απ τον στρατο...............
Δηλαδή? Τι καλές αναμνήσεις??
Όπως εκεί που έχεις 2 ώρες ξεκούραση να έρχετε ο κάθε τυχαίος υπολοχαγός και να ξυπνάει όλη την πτέρυγα 15" λεπτά για αγγαρείες γοπιν κτλ.. Εγώ πάντως που πήγα Θήβα στο κέντρο επειδή ήμουν εξ αναβολής δεν μας έλεγχε κανένας με πολιτικά ρούχα ήμασταν στο θάλαμο και ούτε να ξυρίζεσαι τίποτα μας είχαν σαν ανεπιθύμητους. Μόνο για αναφορά πηγαίναμε, όλη μέρα χαρτιά παίζαμε κ πίναμε τσιγάρα :) διακοπές ήταν για εμένα ο στρατός, αλλά όταν πήγα Έβρο σκέφτηκα να πάρω αναβολή αλλά με κράτησε ένας φίλος που ήταν μαζί μου στη Θήβα.
Και εγω δεν πηγα επειδη δεν ηθελα να παω, πηγα σε ψυχιατρο, πηρα γνωματευση, πηρα Ι5 και τελος.