Κρίσεις πανικου- Γαδ-σος βοηθεια
Γεια σας, με λένε "player" κ είμαι τριάντα χρόνων, πήρα το θάρρος να γράψω το πρόβλημα μου, καθώς διάβαζα κατά καιρούς το φόρουμ.
Λίγο πριν λήξει το περσινό λοκνταουν ξαφνικά ένιωσα τρόμο και πανικό, ήταν μια περίοδο πίεσης για μενα λόγω της Κλεισούρας κ λόγω υγείας δικών μου ανθρώπων και λόγω ανεργίας φυσικα , όλο αυτό με έφερε στα όρια μου απ' ότι φαίνεται και ξαφνικά "έσκασε" ο οργανισμός μου και άρχισα με αρρωστοφοβια και έντονο στρες, έτσι πήρα την απόφαση να επισκεφθώ έναν ψυχίατρο.
Πήγα στον ψυχίατρο λίγο πριν το καλοκαίρι και μου έδωσε ζαναξ και epimat να πίνω, ωστόσο δεν με βοήθησε ιδιαίτερα και έτσι μια μέρα που καθόμουν μέσα στις σκέψεις μου φοβούμενος για το μέλλον μου, με έπιασε ταχυκαρδία κ ξαφνικά δύσπνοια ,θολούρα κ.λ.π κ νόμιζα ότι θα πεθάνω από καρδιά , το αποτέλεσμα ήταν ότι τελικά έπαθα την πρώτη κρίση πανικού και από τότε με κυνηγάει, οπουδήποτε και αν πάω αγχώνομαι κ αρχίζει να ανεβαίνουν οι παλμοί κ πάει να με πιάσει κρίση. Είτε μπαίνω σε λεωφορείο, είτε στο αμάξι, είτε άμα μιλήσω κάπου, ακόμα κ απλά πράγματα με αγχωνουν κ πάει να με πιάσει πανικός. Δεν ξέρω τι να κάνω και που να απευθυνθώ.
Όλο αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορώ να δουλέψω κ να βρω δουλειά, να απομακρυνθω από φίλους και βέβαια κοπέλα ούτε για αστείο....και λόγω κοβιντ βέβαια επειδή τν φοβάμαι....
Να σημειώσω πως κάποια στιγμή όταν θα έχω λεφτά θα πάω στον ψυχίατρο.
Επίσης, να πω ότι παλαιότερα είχα κατάθλιψη,Γαδ, αρρωστοφοβια αλλά τα είχα ξεπερασει.
Θέλω την βοήθεια σας, πως μπορώ να το ξεπερασω; Πώς θα σταματήσουν οι κρίσεις; Πώς ξεπεράσατε εσείς την Γαδ;
Οποιοσδήποτε ,έχει κάτι να μου πει θα ήταν τεράστια βοήθεια για μένα, είμαι σε ένα αδιέξοδο.