Δεν μπορώ να κόψω τα απέξω νιώθω ότι είμαι εξαρτημένος σε παχυντικες τροφές το έχει κανένας αυτόν τον εθισμό?
Printable View
Δεν μπορώ να κόψω τα απέξω νιώθω ότι είμαι εξαρτημένος σε παχυντικες τροφές το έχει κανένας αυτόν τον εθισμό?
Όχι, αλλά δες τη θετική πλευρά. Παραγγέλνεις συνεχώς, οπότε έχεις λεφτά.
απο τοτε που εγινε το delivery, το 1995 πρπ, γιναμε η 2η χωρα στην Ευρωπη σε παχυσαρκια , πρωτη ειναι η Αγγλια .....
Στην Αγγλια η ζάχαρη είναι πια χρυσαφι! μόνο υποκαταστατα επιτρεπονται. Εχω σαβουριάσει όσο δεν παει, κολλας με το ετοιμο.
Εχω παρει λιγα κιλα σε σχεση με το υψος μου ειναι η αληθεια. Αλλά προσπαθω να εχω μετρο.
Παρεμπιπτόντως έχεις φτιάξει κάτι εκατομμύρια threads λέγοντας οτι τα φάρμακα σε κάνουν να βάζεις κιλά. Μήπως να έκανες μια κάποια αυτοαξιολόγηση και να εστιάσεις σε άλλα αίτια;
εδω εγω οταν παω στο σουπερ μακρετ, εχει πιο πολλα ραφια με σαβουρα φαγητο παρα με φαγητο φαγητο.... θες ραφια με πατατακια, σοκολατες, αναψυχτικα, μπισκοτα.... περασα απο προχθες απο ενα περιπτερο που σχεδον ηταν παντοπωλειο... ρωτησα για σαντουιτς αν εχει, και μου προτεινε κρουασαν, bake rolls, κριτσινια, ηθελα να πω ''δηλαδη μαλακιες να ισα ισα φαω''
εν ετει 1980 που πηγαινα με τον πατερα μου στο σμαρκτ ( ΑΒ, μαρινοπουλος , θανοπουλος ) , υπηρχε ελαχιστη ποικιλια πραματων , γι αυτο και τοτε εβλεπες λιγους παχεις ανθρωπους , δεν υπηρχε αυτο το junk .......και σε ποικιλια μαλιστα ......λιγα αυτοκινητα ( 350 ,000 τοτε εναντι 2,000,000 σημερα , ειναι ακριβεις οι αριθμοι, ηταν η δουλεια του πατερα μου ταυτοκινητα ), λιγες συγκοινωνιες .......οχι μετρο και τετοια ......