Ανθεκτικη καταθλιψη ελεος
Καλησπερα παιδια ευχομαι τα καλυτερ σε ολους !!!!!
Τη δευτερα πηγα παλι στο γιατρο που με πακολυθει και μου ειπε εκος τον αλλον οτι εχω μια ανθεκτικη καταθλιψη δηλαδη αυτο που καταλαβα ειναι οτι δεν υποχορει (αγαακτησα με εχει ψοφισε!!! )Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι ολα αυτα τα κουφα σε μενα και καταθλιψη και να μη φεβγει τι ειναι δηλαδη γκομενα και εχει καθιστεριση???Εχω παρει ποσα χαπια και σε συνδιασμο και μονα τουσ και το μονο που εχουν καταφερει εινε να μου απαλυνουν τον πονοκεφαλο ολη μερα ειμε σε αλο πλανητη η υπομονη μου ειναι κατι σαν τη γαιδουρινη που λενε αλα ως ποτε??Τα νεβρα μου εχουν σπασει βαρεθικα??Ολη μερα ειμαι τεζα και συνερχομε το βραδυ!!Αυτο το μαρτυριο παει να με φαει βλεπω τουσ παντεσ να ζουν και εγω να ζοριζομαινα κανω τα βασικα.Δεν εχω στενοχωρια μια απαθεια και μια μαστουρα ολη μερα !!Θελω να ζησω αλα οχι ετσι !!!!!ΚΑθε μερα η ιδια επαναλιψη τι δεν εχω κανει ολα με ζοριζουν εχω γινει σκουπιδι.Οι δικοιμουτα εχουν πεξει .Κναω κακο σε αυτουσ που με αγαπανε με τη κολοκατασταση αυτη!!
Το μυαλο δεν δουλεβει ολοι με συμβουλεβουνεκ του ασφαλουσ δεν καταλαβαινουν τη νιωθω και τη περναω ποσο βαρια κατααρα με κυνιγαει .θελω να γινω καλα να τουσ το ανταποδοσω με χαρα αλα δεν το βλεπω τωρα συντομα.Κουραστικα εχω γινει πειραματοζωω ενα μπαλακι που παει απο δω και απο κει !!!Κια ακομα αυτο που με βασανιζει ειναι οτι πειτε και συνελθω πωσ θα κανω οικογενεια που ειναι το οννειρο μου τη παιδια θα βγαλω θα τουσ μεταβιβασω και την καταρα μου??Πως θα πω στη κοπελα μου τη περασα θα με καταλαβει?Ποις θα ηθελε να περασει τη ζωη του με καποιον που ειναι καταθλιπτικος ??Ρε παιδια τη αμαρτιεσ πληρωνουμε και γιατι να τησ πληρωνουν και αλοι για μας???
"""ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ"""''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '
"""""""""ελεοσ"""""""""""""""""""""αμην'' ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
""""""""""""""""""ΓΙΑΤΙ"""""''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ''''''''''
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ"""""""""""""""""""""""""""""""'''