Καλησπέρα είμαι 27, πριν 5 χρόνια είχα κρίσεις πανικού. Τώρα πέρασα μια φάση 3 μήνες που με τσιτωσε και νόμιζα μου βαρέσει ξανά την πόρτα. Πήγα στο γιατρό και μου είπε ότι απλά έχω άγχος πολύ. Όταν με πιάνει μου κοβοντε λίγο τα πόδια και αυτη η ανησυχία. Μου έγραψε λεξο 1.5mg για να παίρνω όταν πάω να μην νιώσω καλά επειδή δεν είδα να χρειάζομαι αγωγή προς το παρόν. όταν πήγα στο γιατρό έπαιρνα 1.5mg από μόνος μου επειδή είχα από παλιά, αλλά έπαιρνα 3/7 μέρες δλδ τίποτα... Ο γιατρός μου είπε όταν δεν νιώθω καλα να παίρνω και να μην το φοβάμαι το να πάρω χάπι γιατί έτσι το κάνω χειρότερο. Τώρα έχω 1+ βδομάδα που παίρνω κάθε μέρα γιατί είμαι λίγο στην τσίτα. ( Αυτό που είχε γίνει ήταν μετακόμισα σε άλλη πόλη δεν πήγαν καλά τα πράγματα και έχω 2 μέρες που γύρισα πίσω. ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ. ΤΩΡΑ δεν έχω κανένα πρόβλημα είναι όλα εντάξει για μένα). Φοβάμαι μην εθιστω. Ο γιατρός είπε εθιστικό γίνεται στον ένα μήνα και 10 μέρες αν παίρνω κάθε μέρα αλλά μεγαλύτερες δόσεις. Εσάς τι σας έχουν πει. Να παιρνω άφοβα όπως είπε ο γιατρός μου; Μου είπε θα στρώσω σε λίγες μέρες.