Εξαρση ψυχοσωματικων συμπτωμάτων
Καλησπερα σε όλους. Ειναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ αν και διαβάζω καιρό τα βιώματα σας. Πριν 15 χρονια εχασα τη μητέρα μου απο ασθένεια. Τότε, σε ηλικία 18 ετών ήταν και η πρώτη φορα που με επιασαν κρισεις πανικού οι οποίες με ταλαιπωρησαν τα μετεπειτα χρόνια. Υπήρξε μια χρόνια ύφεση που στο μεσοδιαστημα εκανα τη δικη μου οικογένεια, αποκατασταθηκα επαγγελματικα κτλ. Φτάνοντας στο σήμερα, απο το καλοκαιρι και μετα μου έχουν συμβει τα χιλια δύο. Στην αρχη πονος στο στηθος, μαστογραφίες/υπερηχους κτλ. Έπειτα ζαλη, εξετασεις αιματος/αξονικη εγκεφαλου κτλ. Εν συνεχεία πονος στο ποδι απο παλια κάκωση, τριπλεξ ακρων κτλ. Ολα καθαρα οπως καταλαβαινετε. Αφού εξάντλησα τα υπόλοιπα ηρθε η δυσπνοια (παλιο γνώριμο συμπτώμα) , το βαρος στο λαιμο. Ακτινογραφία καθαρή, τριπλεξ καρδιας επισης. Πλέον πηρα την απόφαση και επισκέφθηκα ψυχίατρο γιατι κουράστηκα με ολα αυτα πια. Μου έγραψε αγχολυτικα για καποιες μερες μόνο και βλέπουμε ειπε. Δεν εχω δει καμια διαφορά στο 1/4 της δοσολογίας που μου ειπε. Βρίσκομαι σε μόνιμη υπερένταση. Περνανε ποτέ ολα αυτα;