Originally Posted by
mikethebeast2002
Γεια σας Μιχάλης ονομάζομαι και είμαι 20 ετών . Για να μη τα πολυλογω είμαι ποδολάγνος και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό σε φάση που κοιτάω πρώτα τις πατούσες των γυναικών και μετά όλα τα άλλα. Γενικώς μαρεσει πάρα πολύ να γλειφω,να μυρίζω και να φυλάω τις πατούσες των γυναικών... Αυτό που με απασχολεί λοιπόν στην όλη φάση είναι σχετικά με το τι πρέπει να κάνω ,πώς να το πλασαρω δηλαδή ώστε η κοπέλα να με αφήσει να το κάνω,πώς πρέπει να της το φέρω. Επίσης κάτι που επίσης θέλω να ρωτήσω τις κοπέλες εδώ μέσα είναι το πώς σας φαίνεται η ιδέα ο σύντροφός σας να θέλει να κάνει διάφορα παιχνίδια ( γλυψιμο κλπ) με τα πόδια σας . Το ρωτάω γιατί συχνά ακούω κάποιες να λένε ότι δε θέλουν τους ποδολάγνους. Παρακαλώ μην αρχίσετε να λέτε μην είσαι ποδολάγνος και τέτοια . Αυτό το πράγμα δε γίνεται,εφόσον έλκονται κυρίως από τα πόδια και είμαι ικανός μέχρι και να ξενερώσω εντελώς αν μια δε με αφήσει να το κάνω. Τώρα όσο αναφορά αν το έχω δοκιμασει ναι το έχω δοκιμάσει μια φορά σε μια κοπέλα και ευτυχώς με άφησε να γλείψω τις πατούσες της. Και λέω ευτυχώς γιατί από έναν φίλο μου είχα ακούσει ότι τον κλώτσησε στο πρόσωπο μια που πήγαινε να της το κάνει ...