Originally Posted by
Christina5
Καλησπέρα,
Τους τελευταίους 4 μηνες μου συμβαίνει κάτι που δεν μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς. Για αυτό και γράφω να μ πει κάποιος εάν είχε παρόμοια εμπειρία.
Είμαι 26 χρ και τους τελευταίους μηνες δεν περνούσα πολύ καλά στην δουλειά μ και τον Δεκέμβριο αποφάσισα να παραιτηθώ. Ήδη από πριν παραιτηθώ όμως ειχα κάποια συμπτώματα ζάλης, αίσθησης ότι εχω πιει ένα ποτήρι κρασί, αίσθηση ότι πάω να πέσω πχ Ε και παραιτήθηκα και μετά έπεσα σε λήθαργο πολλές μέρες γιατί θεώρησα πως είναι ψυχολογικό. Κοιμήθηκα άπειρες ώρες και ξυπνούσα πάλι με τα ίδια συμπτώματα. Πέρασε ένας μήνας και τέλη Γενάρη πάω και κάνω εξετάσεις αίματος γιατί με είπαν ότι μπορεί να εχω έλλειψη βιταμινών. Οι εξετάσεις όλες καθαρές. Πάω σε παθολόγο με λέει είναι όλα οκ. Εντωμεταξύ περνούσε ο καιρός και εγω ακόμα να μην μπορώ να λειτουργήσω φυσιολογικά. Κάτι μέσα στο κεφάλι μ σαν να είμαι ζαλισμένη αλλά δεν είμαι δεν με άφηνε να προχωρήσω τη ζωή μ. Πάω σε έναν οφθαλμίατρο μπας και είναι κάτι στα μάτια όλα καλά, πάω σε ΩΡΛ με λέει όλα καλά είναι όμως πρέπει να κανείς μια αξονική εγκεφάλου να δούμε μέσα. Περνάει ο χρόνος φτάσαμε Μάρτιο. Τον Μάρτιο λοιπόν άνεργη και με αυτό το πρόβλημα έπεσα σε ήπια καταθλιπτική διάθεση, επισκέφτηκα ψυχολόγους και παρέτεινα να κάνω την αξονική γιατί φοβήθηκα με είπαν ότι έχει άπειρη ακτινοβολία και λέω όχι θα είναι ψυχολογικό όλο αυτό. Μίλησα με ψυχολόγους, αισθάνθηκα λίγο καλύτερα μέρα με τη μέρα στην ψυχολογία μ αλλά το πρόβλημα ακόμα εκεί. Φτάνουμε Πάσχα λοιπόν και βρίσκομαι στπ τραπέζι να πίνω ένα ποτήρι κρασί, μιλάμε ήπια ένα και ήταν σαν να εχω πιει 2-3. Πριν 5 μέρες πηγα έκανα αξονική λοιπόν να τελειώνω. Τα αποτελέσματα βγαίνουν σε λίγες ημέρες. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς μ έχει συμβεί. Ψυχολογικό να είναι ; Παθολόγικο; Παθολογικό όμως τι; Στα αγγεία; Στα νεύρα ; Εγκεφαλικό έπαθα ; Δεν ξέρω πάντως δεν μπορώ ούτε δουλειά να βρω εκεί έχει φτάσει το πράγμα δεν εχω όρεξη