Καλησπέρα. Πριν 1 μισυ μήνα έκλεισα επισήμως τα 28. Από εκείνη την ημέρα των γενεθλίων μου δε σταματώ να σκέφτομαι ότι ΄μεγαλώνω και ο καιρός περνάει τοοοσο μα τοοοοσο γρήγορα.
Συνεχώς αναπολώ ωραιες στιγμές απο το σχολείο εκεινη την τοσο τρυφερη παιδικη ηλικια. Στιγμές απο το πρόσφατο παρελθον. Λάθη που έκανα, αποφάσεις που πήρα και κατα πόσο με επηρέασαν στην τωρινη μου ζωη. Κανω δηλ αρκετα συχνα εναν απολογισμο. Λες και προκειται να μην υπαρχω αλλο.
Δεν αγχωνομαι γιατι δεν εχω βρει ακομη τον καταλληλο για μενα για να κανω οικογενεια αλλα δεν ξερω τι ακριβως με εχει πιασει. Νιωθω γύρω μου τα πραγματα να αλλαζουν...οι κοντινοι μου ανθρωποι να αλλαζουν. Ο αδερφος μου ξαφνικα μεγαλωσε, ενταξει 26 ολοκληρος αντρας ειναι πια! Τρεχει πίσω απο μια γυναικα καθε μερα...αλλαξε η συμπεριφορα του εντελως. Ενταξει λογικο ειναι. δεν μπορουσε να ειναι αλλο μονος.
Εγω? τι κανω? μενω απραγη και παρακολουθω την καθε μερα να ερχεται και να φευγει. Βγαινω...εχω τις παρεες μου...αλλα μολις παω σπιτι αρχιζω να σκεφτομαι τα 28 μου χρονια. Πώς έφτασα ως εδω? Και αν νιωθω ετσι απο τωρα..φαντασου οταν παω 50!τι να πουν και οι γονεις μου?
Κοιταζω συνεχεια το παρελθον. Πώς ένιωθα τότε....συγκρινω με το τωρα....
Εσεις το νιωθετε αυτο? αγχωνεστε που περναει ετσι γρηγορα ο καιρος?
προσωπικα λόγω στρες εχω αποκτησει προβλημα με το εντερο μου απο πολυ παλια απο τα χρονια του Λυκειου.
Εχθες δεν μπορουσα να φαω απο τους πονους στο εντερο. Ο γιατρος παλια μου ειχε συστησει να παιρνω τα imodium που σταματουν τη διαρροια. Σταματαει το προβλημα για λιγο. Μολις στρεσαριστω ομως και φαω κατι εναντιον τότε αρχιζει παλι.
Αυτα ειχα να σας πω..ευχαριστω που με διαβασατε.
καλη σας νυχτα