Φιλία και σεξουαλική έλξη μεταξύ δύο γυναικών
Χτες το βράδυ είχα μια πολύ περίεργη εμπειρία την οποία θέλω να μοιραστώ και να ακούσω την γνώμη σας.. Η κολλητή μου είναι 31 κι εγώ είμαι 23 είμαστε κολλητές 6 χρονια..αυτη την στιγμή είναι σε σχεση αρκετό διαστημα.. χτες είχαμε βγει με το αγόρι της κι άλλο ένα παιδί με το αυτοκίνητο και πήγαμε βόλτα παραλία όπου ήπιαμε αρκετό αλκοόλ.. αυτοί ήπιαν και χόρτο.. Κάποια στιγμή έφυγαν ας πούμε το αγόρι της Χ και τον φίλο του Ψ.. και μείναμε μόνες μας.. όπου μιλούσαμε και κλασικά υπήρχε αυτό το αμοιβαίο βαϊμπ ότι μόνο εκείνη με καταλαβαίνει σε ολόκληρο το σύμπαν κι εγώ εκείνη αντίστοιχα... με τα πολλά φεύγουμε - όλοι μεθυσμένοι-και στον δρόμο για τον γυρισμό ο Χ και ο Ψ καθοντουσαν μπροστά κ εγώ με την κολλητη μ πίσω.. και έτσι όπως ακούγαμε δυνατά μουσική ήρθε κοντά μου και άρχισε να με φιλάει.. ενώ ο Χ και ο Ψ μπροστά δν καταλαβαιναν τπτ.. αυτό συνέβη αρκετές φορές.. μέχρι που ήθελα να βάλω το χέρι μ ανάμεσα από τα πόδια της και να το πάω λίγο παρακάτω.. φυσικά δν το έκανα γτ σκέφτηκα πως δεν θα σταματούσε εκεί κ θα της ορμουσα χωρίς πολλούς ενδοιασμούς.. το θέμα με την συγκεκριμένη κοπέλα είναι ότι έχουμε έρθει ξανά σε ερωτική επαφή.. ολοκληρωμένη.. πριν από 2 χρόνια.. συμφωνήσαμε να μην το επαναλάβουμε.. και χθες έγινε αυτό.. έχω ιστορικό με άλλη μια κοπέλα που πάλι ήταν φίλη μ και πάλι ήρθαμε σε ολοκληρωμένη επαφή.. όμως είχα καταλήξει να είμαι ερωτευμένη μαζί της.. έληξε άδοξα.. με την κολλητη μου δν είναι έτσι.. αλλά νιώθω πολύ περίεργα να είναι σαν αδερφή μ και να έχω ερωτικές φαντασιώσεις μαζί της.. πλέον είναι κάτι που δν μπορώ να αποφύγω..νιώθω μπερδεμένη.. δν ξέρω πως να το διαχειριστω.. και σίγουρα θέλω να το επαναλάβω κι ας μ φαίνεται λίγο ανήθικο γτ είναι με κάποιον αυτή την στιγμή.. μπορώ να πω αυτό με τριγκαρει πιο πολύ να της την πέσω.. κατά πόσο θεωρείται φίλη μου όμως με όλες αυτές τις σκέψεις που κάνω? μήπως νιώθω για κείνη κάτι παραπάνω από φιλία? κ αν ναι γτ δεν ζηλεύω που την αγγίζει άλλος και με ερεθίζει ακόμη περισσότερο?