Έρωτας (;) με μια καθηγήτρια
Γεια σας. Είμαι 18 χρονών και είμαι κοπέλα. Μόλις τελείωσα το σχολείο. Έδωσα Πανελλήνιες και έχω περάσει στην πρώτη μου επιλογή. Το πρόβλημά μου είναι το εξής... εδώ και δύο χρόνια, από τότε που άλλαξα σχολείο, \"ερωτεύτηκα\" την φιλόλογό μου. Και το \"ερωτεύτηκα\" το βάζω σε εισαγωγικά για τον λόγο του ότι δεν είμαι λεσβία. Με ελκύει το άλλο φύλλο, έχω κάνει σχέσεις με το άλλο φύλλο. Απλά αυτή τη γυναίκα την αγαπώ τόσο πολύ... Είναι ο λόγος που πήγα τόσο καλά στις εξετάσεις μου... Μου έδινε κίνητρο να διαβάζω, να θέλω να την κάνω χαρούμενη,περήφανη. τη θαυμάζω απεριόριστα... Αποτελεί για μένα το ιδανικό πρότυπο γυναίκας απ\' όλες τις απόψεις. Ντρέπομαι λίγο που το λέω αυτό αλλά θα ήθελα να ήταν η μητέρα μου...
Οι σχέσεις μου μαζί της είναι κάτι παραπάνω από καλές. Παρά το γεγονός ότι ήταν καθηγήτριά μου στο σχολείο μιλούσαμε όλη τη χρονιά στο τηλέφωνο και τώρα που τελειώσαμε την έχω επισκεφτεί κάποιες φορές στο σπίτι της. Εκείνη ξέρει πως νιώθω για εκείνη καθώς τις εκφράζω την αγάπη μου όποτε το αισθάνομαι έντονα... Απέναντι στα συναισθήματα μου αντιδρά με χιούμορ...με πειράζει,την πειράζω,γελάμε.
Το πρόβλημά μου, ωστόσο, είναι το γεγονός ότι όλος μου ο κόσμος περιστρέφεται γύρω της. Δεν ξέρω γιατί με επηρεάζει τόσο πολύ... Μιλάω τόσο πολύ για εκείνη... Την σκέφτομαι τόσο πολύ...Γιατί νιώθω έτσι; Είναι φυσιολογικό; Επίσης τη ζηλεύω κιόλας. Ζηλεύω όταν τη βλέπω να έχει καλή σχέση και με άλλους μαθητές εκτός από εμένα, με παίρνει πολύ από κάτω. Τί μου συμβαίνει; Εδώ και δύο χρόνια αυτή η κατάσταση... Με κάνει χαρούμενη αλλά ταυτόχρονα με προβληματίζει για το αν και κατα πόσο είμαι φυσιολογική. Δεν έχω ξανακούσει κάτι παρόμοιο, εσείς; Λεσβία δεν είμαι...αν ήμουν ίσως είχα δώσει απάντηση στο πρόβλημα μου... τώρα τί όμως; :(
Ελπίζω να μην σας κούρασα.