Originally Posted by
Kat12
Από τότε που έπαθα την πρώτη κρίση πανικού πριν 1,5 χρόνο δεν μπορώ να ηρεμήσω. Συγκεκριμένα 2 μήνες μετά την πρώτη κρίση άρχισα να νιώθω μία ελαφριά ζαλάδα που ξεκίνησε στο περπάτημα. Από τότε και για 6-7 μήνες δεν έλεγε να φύγει με τίποτα. Φοβούμενη μήπως είναι κάτι σοβαρό, καθώς πότε πιο πριν δεν είχα νιώσει στην ζωή μου ζαλάδα, άρχισα να επισκέπτομαι πολλούς γιατρούς. Ξεκίνησα από νευρολόγο (πήγα δύο τρεις φορές) μετά οφθαλμίατρο και καρδιολόγο. Έκανα όλες τις εξετάσεις όπως υπερηχοκαρδιογραφημα, μαγνητική εγκεφάλου, τριπλεξ κάτω άκρων,τριπλεξ καρωτίδων και πολλές εξετάσεις αίματος. Το μόνο που μου βρέθηκε σε μια εξέταση ήταν χαμηλή φερριτινη και φολικό οξύ τα οποία διόρθωσα. Κι ενώ η ζαλάδα η καθημερινή έφυγε σχεδόν εντελώς, άρχισα να νιώθω μία αστάθεια στα πόδια μου σαν να μην μπορούν να με κρατήσουν όταν είμαι όρθια. Στην αρχή ένιωθα μόνο αστάθεια, τώρα όμως όποτε είμαι όρθια κυρίως με πιάνει αυτή η αστάθεια και ζαλάδα σαν να έχω τάση για λιποθυμία. Κι ενώ πήγα δύο φορές τον τελευταίο μήνα σε καρδιολόγο και μου είπε ότι είμαι μια χαρά και ότι όλα είναι από το άγχος μου εγώ δεν μπορώ να ησυχάσω. Μετράω την πίεση μου και το πιεσόμετρο μου μου δείχνει ότι έχω 10 με 7,5 όταν είμαι όρθια. Δεν ξέρω παλιά τι πίεση είχα γιατί δεν την μετρούσα,αλλά τώρα δεν μπορώ να σταματήσω να την μετράω γιατί νιώθω χάλια. Με πιάνει και φοβερή υπνηλία κιόλας. Δεν ξέρω πραγματικά τι άλλο να κάνω...