Περίεργες τιμές στις εξετάσεις αίματος
Γεια σας!
Τώρα αμα σας πω ότι είμαι καλά μαλλον θα αστειεύομαι, οπότε θα μπω κατευθείαν στο θέμα.
Δεν διανύω κ την καλύτερη περίοδο στη ζωή μου. Όλα είναι πολύ αγχωτικά κ φοβάμαι πως έχω χασει τη μπαλα.
Πριν 2 χρονια αποφασισα να κανω στροφη στην διατροφή μου με σκοπό να φυγουν τα 20++ περιττά κιλά που με δυσκόλευαν και να με δω με αλλο ματι. Και το πετυχα! Εγινε ομως εμμονή κ τωρα πια σπάνια θα μπορω να ευχαριστηθω ενα γεύμα χωρις να μπω στη διαδικασια μετα να μετρησω θερμιδες και να περπατησω ολοκληρη την πολη για να χασω τουλαχιστον κατι. Γυμναστικη κ διατροφη εγιναν καθημερινοτητα. Και ηρθε η ωρα του τσεκαπ. Περυσι ολα υπεροχα. Φετος ολα αλαλουμ!!!
Χοληστερινη 213, λιποπρωτεινη 77, αιματοκρίτης 32 και φεριτινη 9. Επιπλεον κατι μετρησεις στις αιματολογικες καπως παραξενες. Τρώω μια φρικτή φρίκη κ αρχίζω να ψαχνω στο ιντερνετ. Προφανως οπως καταλαβαινετε δεν μου απομένει πολύς χρόνος ζωής. Μάζεψα τα κομμάτια μου κ τσακίστηκα για τον παθολόγο, ο οποίος μου ζήτησε επανέλεγχο καθώς κάτι δεν του άρεσε. «Δεν γίνεται ο αιματοκρίτης σου να είναι 32 κ η φεριτίνη 9» μου είπε. Εν τω μεταξύ, το κεφάλι μου βομβαρδιζόταν από τις λεξεις κακοήθεια, ογκος, καρκίνος, ατιμο τσιγαρο!! Το μονο που απεμεινε απο τις κακες συνηθειες..
Οπως καταλαβαινετε βρισκομαι σε τραγικη κατασταση, μετραω ωρες, μη σας πω οτι μου έχω ήδη πάρει μέτρα για την τελευταια μου κατοικία.
Μπορείτε λίγο να με ηρεμήσετε;;
Σας ευχαριστώ!!