λογω αντιδράσεως αποφάσισα να σβήσω το μυνημα παρόλο που είναι σοβαρό θέμα . Καμία σχέση με τρολ. Υπάρχει ευχαρίστηση αλλά βλέπω ότι δεν πονούν όλοι τι άλλο να πω
Printable View
λογω αντιδράσεως αποφάσισα να σβήσω το μυνημα παρόλο που είναι σοβαρό θέμα . Καμία σχέση με τρολ. Υπάρχει ευχαρίστηση αλλά βλέπω ότι δεν πονούν όλοι τι άλλο να πω
Πήγαινε σε ένα gay site θα βρεις και λάδια και φίλτρα και ότι θες.. Εδώ δεν χωράει το ανύπαρκτο τρολλ που νομίζεις ότι κάτι κάνεις.
οχι το ατομο φαινεται να ψαχνει για ομοφυλοφιλους και σου λεει κατσε να γραψω εδω μια
αν ελεγε οτι ειναι γυναικα και πονα απο μπροστα η απο πισω ολοι και ολες θα διναν εμπεριστατωμενες απαντησεις επι του θεματους.
τωρα εγραψε οτι ειναι αντρας και επεσαν ολοι για να φανε. αυτο το λενε μισανδρια και ειναι πολυ συχνο στις μερες μας αλλα κανεις δεν παραπονιεται
αν σου αρεσε, δεν θα πονουσες.
αν πονας, μην το κανεις.
Πόσο πολύ πονάς δηλαδή και πού οφείλεται ο πόνος; Κάποια λύση θα υπάρχει
Γεια σου κ σένα.. Το μυστικό είναι τα προκαταρκτικά φίλε. Είναι το αλατοπίπερο σε κάθε ερωτική κατάσταση.
Αν δεν κοκκινίσεις από την καύλα, αν δεν ανέβει η θερμοκρασία του σώματος πως θα γίνει η διείσδυση; Έτσι στην ψύχρα;
Μεγάλο ρόλο παίζει κ ο ψυχολογικός παράγοντας. Και εννοείτε όχι βιαστικές κινήσεις.
Το καταλαβαίνω αυτό που λες. Δεν ξέρω αν μπορώ να πω πολλά γιατί συνήθως δεν συμφωνούν ολοι και κάποιοι μπορεί να το βλέπουν αστείο . Θέλω να βρω τρόπο να σταματήσει το τσούξιμο
Νομίζω ότι είναι κάποιο νευρο. Ταυτόχρονα το ευχαριστιέμαι αλλά νιώθω ότι θα μου κόπει η ανάσα .Μηπως έκανα λάθος και έστειλα εδώ το μυνημα . Είμαι καινούριος
οχι, σωστα ηρθες. ολοι εδω μας λεν τον πονο τους....
τελικα ποναει η τσουζει; μην μας τα αλλαζεις γιατι θα δωσουμε λαθος οδηγιες και θα μας κυνηγας μετα..
Ο πόνος μένει και μετά το σεξ. Και τσούξιμο είναι. Έθεσα το ερώτημα γιατί σκεφτόμουν μήπως αρχίσω να παίρνω ηρεμιστικό για να νιώθω ακόμη πιο ήρεμος . Ε πως να το πω ρε παιδιά και αν στο μέλλον δοκιμάσω με δυο άντρες πως θα τα βγάλω πέρα ;