Επιβίωση στο εξωτερικό ένας χρόνος...
Καλησπέρα έχω να γράψω πολύ καιρό εδώ στο φόρουμ μιας και τον Οκτώβρη έφυγα από Ελλάδα βρίσκομαι Ηνωμένα Αραβικά εμιράτα δουλεύω όλο τον χρόνο θυμάμαι πριν από αυτό έγραφα διαρκώς εδώ στο φόρουμ για παχυσαρκία καθισιο και κατάθλιψη εδώ και ένα χρόνο είμαι σταθερά κιλά 78 ούτε αδύνατη αλλά ούτε πολύ χοντρή οπότε έχω χρόνο γυμνάζομαι γτ δούλευα 11ωρα μέχρι πρόσφατα το μόνο πρόβλημα είναι ότι έβγαλα φλεβιτιδα δεν είχα τοσα χρόνια έβγαλα έχω από υψηλές θερμοκρασίες και ορθοστασία λογικα κάνω ασκήσεις να το προλάβω αν και το είχε η μανα μ χρόνια λένε είναι λογικό να το αποκτήσω και εγώ πέρα από αυτά η ζωή εδώ μόνο εύκολη δεν ήταν ζω στο Ντουμπάι μπορεί απέξω να φαίνεται πολυτέλεια και ονειρεμένη ζωή αλλά είναι όλα μια ουτοπία η νοοτροπία που έχουν και ο τρόπος σκέψης σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι όντως στην μέση ανατολή και για μένα εννοείται στον χώρο εργασίας δεν υπάρχει δημοκρατία όλοι δουλεύουν σαν φοβισμένα σκυλια είμαι στα ξενοδοχεία το κλίμα είναι σαν εργοστάσιο δουλειά σπίτι σπιτι δουλειά και για μένα βίωσα και ρατσισμό δεν είναι όλοι ανοιχτομυαλοι εδώ και χωρίζονται σαν ομάδες ανάλογα τις χώρες μπορεί η εγκληματικοτητα να είναι ι μηδενική και να είναι η πιο ασφαλής χώρα στον κόσμο αλλά θυσιάζεις πολλά για αυτή την προστασία πρώτο και κυρίως την φύση προσωπικά ποτέ δεν θα προσαρμόστω εδώ για αυτό σε λίγους μήνες μετακομίζω Μαϊάμι ξέρω Αμερική άλλο χάος αλλά εξαρτάται την περιοχή και σίγουρα θα ταιριαξω καλύτερα στην κουλτούρα τους μετά είναι η διατροφή εδώ το φαγητό είναι το χειρότερο π έχω δει στην ζωή μου μέχρι και οι γονείς μου όταν ήρθαν αυτό είπαν τα φρούτα σάπια εφόσον όλα εδώ προέρχονται από εξωτερικό ας μην μιλήσω για το κόστος ζωής και τις δραστηριότητες πιστέψτε με μετά από ένα χρόνο θα βαρεθείτε όλη την ώρα σε πολυτελή εστιατόρια ξενοδοχεία δεν ξέρω και εγώ τι άλλο από διακοπές Σιγκαπούρη Μπαλί γύρισα και κατάλαβα μπορεί όλα αυτά που γράφω να φαίνονται υπερβολικά άλλοι να έχουν καλύτερη εμπειρία από εμένα αλλα πιστεύω εξαρτάται στον άνθρωπο και για μένα έδω για εμάς τους Έλληνες είναι για να έρθεις για λίγο διάστημα.. Διακοπές σίγουρα είναι καλύτερα αλλά και αυτό μια φορά εμένα προσωπικά σαν άνθρωπος δεν μπορώ χωρίς φύση και να έχω την ελευθερία του λόγου.. Αυτά που λέτε εδώ στον μεσαίωνα ελπίζω η καινουρια μ έμπειρια στην Αμερική να είναι καλύτερη