Χθες θα πήγαινα σε ένα πανηγύρι, με το που έφτασα νόμιζα ότι θα λιποθυμήσω, ότι βουλιάζουν τα πόδια μου στη γη, είχα ταχυκαρδίες.... Ίσως που παρεβρέθηκα σε τόσο κόσμο μετά από καιρό; Αγχώθηκα πολύ...
Printable View
Χθες θα πήγαινα σε ένα πανηγύρι, με το που έφτασα νόμιζα ότι θα λιποθυμήσω, ότι βουλιάζουν τα πόδια μου στη γη, είχα ταχυκαρδίες.... Ίσως που παρεβρέθηκα σε τόσο κόσμο μετά από καιρό; Αγχώθηκα πολύ...
Αγχώνεσαι γενικά με πράγματα ή ήταν κάτι που δεν σου είχε ξανά συμβεί;
Ναι αγχώνομαι πολύ, κάθε μέρα όλη μέρα.
Απεφυγε το οσο μπορεις. Μην αισθανεσαι υποχρεωμενη να εκπληρωνεις τις κανονιστικες νορμες και τα προτυπα. Η αγοραφοβια ειναι πολυ σοβαρο προβλημα και το να τεσταρεις τον εαυτο σου μπορει να σε φερει σε πολυ δυσμενη θεση.
Γενικά δεν είχα θέμα με την αγοραφοβία, ίσως από τον κορονοιο και μετά και με το πολύ άγχος να την απέκτησα.
Και εμένα με φοβίζουν πολύ εκδηλώσεις με πολύ κόσμο! ούτε για καφέ δεν μπορώ να πάω λόγω της αγοραφοβίας μου!
αννα , μπορει να το παθαινεις λογω συνηθειας στο μεσα , παντως μην ζοριζεσαι αν δεν αισθανεσαι ανετα .....
Έχω αποκτήσει αρκετά σοβαρή αγοραφοβία τώρα τελευταία και δεν ξέρω τι να κάνω πως να το θεραπεύσω!!