-
εργασια και χαρα
για σας παιδιά, ειμαι χαρουμενος..... με καλεσαν στη δουλεια που ειμουν περυσι....δεν τους πειραζει οτι πασχω απο σχιζοφρενεια, βεβαια παιρνω τη φαρμακευτικη αγωγη 11 χρονια χωρις να χασω μερα.
δεν το περιμενα, εχω πολυ δουλεια μπρωστα μου ειμαι στα τελειωματα της πτυχιακης μου στο μεταπτυχιακο που κανω.
σε λιγες μερες θα πρεπει να γινω ρομποτακι...... δουλεια σπιτι διαβασμα, ωραια θα δουλεψω πενταμηνο ξανα στο περιβαλοντικο παρκο της περιοχης.....
εχω τελειωση περιβαλοντολογος.... πρεπει να τα καταφερω και φετος. μετα το πενταμηνο τρεις μηνες ταμειο ανεργιας. απο το κεντρο ψυχικης υγειας μου ειπαν να ενταχθω στο νομο για τη εργασιοθεραπεια και να συνεχιζω να παιρνω το προνοιακο...... ειμαι περιεργος να δω πως θα πανε όλα.
-
μπραβο καλη συνεχεια.χαιρομαι για την καλη σου εξελιξη δινεις κουραγιο και δυναμη και σε αλλους συνασθενεις
-
-
Χαίρομαι να διαβάζω τα θέματά σου Παύλο, δείχνουν έναν άνθρωπο που το παλεύει και που έχει μία ισορροπημένη αντίληψη των πραγμάτων!
Καλή αρχή στη δουλειά!
-
Συγχαρητηρια Παυλο. Καλη αρχη.
-
-
ευγε, ειναι πολυ σπουδαιο ο ανθρωπος να ειναι παραγωγικος και να μην καθεται
-
-
ευχαριστω παιδια, ο αγωνας συνεχιζεται........ πιστευω βημα βημα μπωρουμε να δουμε φως το τουνελ......
-
μου ειπαι ο γιατρος να μειωσω τα φαρμακα απο 600 μγ σολιαν σε 400 και σημερα δεν τη παλευα με επιασε νευρικοτητα. ξαναγυρισα στη παλια δοση
-
Μίλησες με τον γιατρό; Τι σου είπε; Εκτός από νευρικότητα τι άλλο νοιώθεις;
Όπως αισθάνεσαι καλύτερα.
-
Μπράβο σου! πρέπει όλοι να το παλέψουμε όσο μπορούμε!
-
μονο νευρικοτητα δυο μερες, μολισ πηγα στη παλια δοση μου εφυγε και συνηλθα, καλα ειμαι τωρα.....
-
Μπράβο Παύλο !!! Και εις ανώτερα..
-
Μπραβο σου, συνεχισε ετσι!