κινδυνευω να μεινω ανεργος?
εχω ενα μηνα ψαχνω δουλεια... ψαχνω πανω στο αντικειμενο που εχω σπουδασει και δεν εχω δουλεψει σε κατι διαφορετικο διοτι εκει θα παω ανεδικευτος εργατης... το θεμα ειναι οτι με προβληματιζει οτι εχουν θεσπισει μεσα στην πολιτικη τους να ζητουν απο το εργατικο προσωπικο απαραιτητα να ειναι εμβολιασμενο... εχω απορριφθει τρεις φορες απο τρεις διαφορετικους εργοδοτες γιατι και μονο δεν πληρωσα αυτο το κρητηριο του εμβολιου... τελικα ειναι να λες πρεπει να βρουμε να λαδωσουμε να παρουμε το χαρτι οτι ειμαστε εμβολιασμενοι? αν θεωρουσα οτι ο κορονοιος ειναι επκυνδινη ασθενεια θα ειχα εμβολιαστει εδω και καιρο... δεν μου αρεσει να υπαρχουν λογοι ανωτερης βιας για να προβω σε μια καταγκαστικη πραξη.... σαν ατομο ειμαι νεος, υγιης και δεν συναδραμουν σοβαροι λογοι υγειας για να φοβαμαι να μην ξανα κολλησω ιο.... γενικα κανω την ερευνα μου, ποσοι συναδελφοι εχουν εμβολιαστει απλα για να εχουν δουλιτσα? δηλαδη νιωθω σαν μπρος γκρεμος και πισω ρεμα....θα επιθυμουσα αποψεις κυριως ατομων που δεν ηταν δεχτικοι τοσο στο εμβολιο.. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ!