Καλημερα παιδια
Σκεφτομαι να κανω αιτηση για επιδομα ωστοσο φοβαμαι το στιγμα σε περιπτωση που καποια στιγμη μπορεσω να δουλεψω. Θα ηθελα να ρωτσω αρχικα: φαινεται 1. ποια ειναι η διαγνωση στον εργοδοτη και 2. αν επαιρνα επιδομα?
Printable View
Καλημερα παιδια
Σκεφτομαι να κανω αιτηση για επιδομα ωστοσο φοβαμαι το στιγμα σε περιπτωση που καποια στιγμη μπορεσω να δουλεψω. Θα ηθελα να ρωτσω αρχικα: φαινεται 1. ποια ειναι η διαγνωση στον εργοδοτη και 2. αν επαιρνα επιδομα?
Και εμένα με ενδιαφέρει η απάντηση στην παραπάνω ερώτηση.( Αν και νομίζω πως διαγνώσεις δεν βλέπουν) . Αλλά τα επιδόματα τα βλέπουν οι λογιστές, έτσι δεν είναι;
και επίσης θέλω να ρωτήσω όταν επισκεπτόμαστε έναν Χ γιατρό Η όποιονδηποτε επαγγελματία υγείας φαίνεται η διάγνωση μου φάτσα κάρτα όπως την βλέπω και εγώ στην web εφαρμογή του ΑΜΚΑ;
βλεπει ο γιατρος τον ΑΜΚΑ σου, ο μονος που μπορει να τον δει, με τους κωδικους του , οποτε βλεπει αν θελει και τις διαγνωσεις σου , ουτε ο φαρμακοποιος δεν εχει αυτην την δυνατοτητα .....κανεις αλλος ....επιδομα αν δωσει ο γιατρος την διαγνωση του .....
Τα διαγνωστικα κέντρα έχουν πρόσβαση στις διαγνώσεις;
δεν το ξερω αυτο...................