Originally Posted by
Macgyver
βρε παιδια , τι γινεται στους Ελληνικους δρομους , ειμαι ενας καλος οδηγος , καλος με την εννοια οτι μπορω και κινουμαι με ταχυτητες ανω των 220 χλμ/ωρα χωρις να σκεφτω ποτέ η να κανω κατι ' ουφ , παρα τριχα την γλυτωσα ' ξερω που να τρεξω , ειχα παντα και εχω ενα αμαξι ικανο να κινειται με αυτες τις ταχυτητες με ασφαλεια , και μοτο την ταχυτερη του εμποριου , ουδεποτε μου εχει τυχει το παραμικρο , ομως ως ανθρωπος μου τυχαινει μες την πολη , που κινουμαι σαν παππους ( ετσι πρεπει ) να κανω καποιο λαθος , που το διορθωνω εγκαιρα , κι ομως το ' ρε μαλ@κα ' και αλλα παρομοια το ακουω πολυ συχνα , απο οδηγους απο 25-50 ετων , οχι νεωτερους ουτε μεγαλυτερους , δλδ. με το παραμικρο.........παντα παραχωρω την προτεραιοτητα ,ας εχει ο αλλος stop , αφηνω δε τους πεζους να περασουν, ας ειναι εκτος διαβασεων, δυο φορες δε που με εριξαν με το σκουτερ μου και την μοτο κατω , με δικη τους ευθυνη φυσικα , με πληρωσαν , αλλα δεν εβγαλα αχνα , αντιθετως ειπα 'συμβαινουν αυτα ' , στην δε Ελβετια , Λονδινο , Ιταλια , παντα σταματουν να περασουν οι πεζοι .........μαλιστα το ' ρε μ@λακα ' χρησιμοποιειται και στην καθομιλουμενη ως γνωστον ....υπαρχει πολυ θυμος στον Ελληνα οδηγο (?) η ετσι δειχνουν την ελλειψη παιδειας τους ?....