Eμμονή με διασημοτητα SOS
Δεν ήμουν σίγουρη ούτε πώς να ονομάσω το πρόβλημα ούτε σε ποια κατηγορια να το καταταξω.
Το θέμα αφορά την κορη μου. Είναι 21 ετών, πανέμορφη, (δεν το λεω εγω), εξυπνη, ευχαριστη, κοινωνικη κτλ.
Απο την ηλικια των 10-11 περιπου χρονων αρχισε να της αρεσει ενας συγκεκριμενος καλλιτεχνης. Απολυτα φυσιολογικο θα μου πειτε. Μπορω να πω οτι ειχε ενα ειδος εμμονης, αλλα δεν ειμαι ειδικος, σε πολλα κοριτσακια αρεσον ηθοποιοι, τραγουδιστες, κρεμαν αφισες τους στους τοιχους κτλ. Τα ιδια εκανε και η κορη μου, δεν ξερω αν υπαρχουν καποια ορια και ποτε αυτα ξεπερνιουνται.
Για αρκετα χρονια λοιπον, πηγαινε σε συναυλιες , πηγαιναμε μαζι σε νυχτερινα μαγαζια για να βλεπει το συγκεκριμενο καλλιτεχνη, ωσπου καταλαβα οτι κατι δεν πηγαινε καλα. Η μονη της ασχολια ηταν αυτος, ποτε θα τον δει, τι θα κανει.
Τοτε μεναμε εκτος Αθηνων, και αργοτερα ανακαλυψα οτι ελεγε ψεματα οτι κοιμαται σε μια φιλη της και θα παει κατευθειαν σχολειο το αλλο πρωι ενω εκεινη πηγαινε στην Αθηνα (απο τη θεσσαλονικη), μονη της για ενα και μονο βραδυ για να παει στο μαγαζι που εκεινος δουλευε. Στα 13 της ολα αυτα. Οταν τα εκανε δεν τα γνωριζα.
Να διευκρινισω οτι δεν ενοχλουσε αυτον τον ανθρωπο με οποιονδηποτε τροπο, να τον παρακολουθει πχ, ή να κανει διαφορα. Μπορω να πω οτι πολυ σπανια , σχεδν ποτε στατιστικα, πηγαινε να του μιλησει, να ζητησειαυτογραφο ή τι κανουν τελος παντων σ\'αυτες τις περιπτωσεις.
Υπεθεσα τι με την εφηβεια θα της περασει, θα μεγαλωσει, θα γνωρισει αγορια, θα κανει σχεσεις. Εν τω μεταξυ κι ο συγκεκριμενος καλλιτεχνης εξαφανιστηκε οποτε ησυχασαμε.
Εκανα ομως λαθος, γιατι συνεχιστηκε το ιδιο.
Οταν τελειωσε το σχολειο, περασε στο πανεπιστημιο, δημιουργησε καινουριες παρεες, δημιουργησε και μια σοβαρη σχεση η οποια καποια στιγμη τελειωσε βεβαια , αλλα ολα φαινονταν φυσιολογικα. Δεν ηταν ομως, γιατι παρατουσε και παλι τα παντα για να δειαυτον τον καλλιτεχνη απο κοντα, μονο που τωρα δεν πηγαινε στην Αθηνα αλλα στη Γερμανια ή στην Ισπανια. Δουλευε part-time σε καφετεριες για να μπορει να πηγαινει γιατιφυσικα δε θα της παρειχαμε κατι τετοιο.
Την παρακινησα να παει να σπουδασει για 1 χρονο στο εξωτερικο, (στις Η.Π.Α. ποσο πιο μακρια?) πηγε, τελειωσε, επεστρεψε , τιποτα δεν αλλαξε.
Αυτη ειναι η προτεραιοτητα της, δε βαζει τιποτα πανω απο αυτον, πηγαινει συνεχεια σε εμφανισεις του (στην ελλαδα πια , ευτυχως), ειναι η μοναδικη της ασχολια.
Εψαξα στο ιντερνετ σχετικα με το θεμα, αλλα ανεφεραν κι επικινδυνη συμπεριφορα κτλ. Η κορη μου πως εγραψα και πριν σπανια να τον πλησιασει, δεν την ενδιαφερει και πολυ να του μιλησει για παραδειγμα.
Δεν ξερω τι να κανω, εχουν περασει πανω απο 10 χρονια και τιποτα δεν αλλαξε, παραταει τα παντα, τις δουλειες της, τις σπουδες της, τα οποια ειναι και πραγματα που εκεινη επελεξε και την ευχαριστουν, τις σχεσεις της ,... τα πάντα... για το τιποτα!
εΠΙΣΗς, θεωρει οτι εχει κλεισει πια ως γυναικα και δεν προκειται να ερωτευτει ή να αγαπησει ποτε πια καποιον αλλον τοσο πολυ. Αν δημιουργει σχεσεις, που τωρα πια πολύ αμφιβάλλω , είναι αδιαφορες και χωρις σημασια για την ιδια. δεν την ενδιαφερει τιποτα.