Originally Posted by
axastoula
Φτάνοντας στα 25 μου νιώθω όλο και πιο κενή, πιο ανίκανη και δυστυχώς όλο και πιο εξαρτημένη από τους γονείς μου, ειδικά τη μητέρα μου. Μετά το δημοτικό οι παρέες μου ήταν όλο κ πιο περιορισμένες. Στο πανεπιστήμιο υπήρξε μια καλή περίοδος που κράτησε δυο χρόνια κ μετά πάλι το τέλμα. Σχέσεις με το άλλο φύλο είχα μόνο μια η οποία ξεκίνησε διαδικτυακά κ τελείωσε χωρίς να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μετά σταμάτησα να προσπαθώ. Σε αυτά να προσθέσω την επιληψία που προστέθηκε στα προβλήματα μου 16 μου, ευτυχως φαρμακοελεγχόμενη .Στα εργασιακά μου οι αποτυχίες διαδέχονται η μια την άλλη καθώς δεν μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις των εργοδοτών μου είτε λόγω απειρίας είτε λόγω ανικανότητας. Ευτυχώς έχω δυο παιδικές φίλες οι οποίες όσο κ όταν μπορούν με καθοδηγούν κ με στηρίζουν όπως και η μητέρα μου. Δυστυχώς όμως το έντονο στρες και οι απαιτήσεις στην τελευταία μου δουλειά με οδήγησαν προχθές σε απόπειρα αυτοκτονίας. Πήρα αρκετά από τα χαπια μου θέλοντας να βάλω ένα τέρμα στα προβλήματά μου. Οι γονείς μου λείπανε εκτός πόλης και το πεδίο ήταν ελεύθερο. Μόλις όμως πήρα το πέμπτο χάπι καταλαβα πως δε θέλω να πεθάνω. Φοβήθηκα κ πήρα τηλεφωνο τη μητέρα μου. Εκείνη δρώντας αστραπιαία έστειλε σπιτι το ΕΚΑΒ κ τη φίλη μου κ με σώσανε. Οι γονεις και οι φίλοι μου μου πρότειναν να σταματήσω τη δουλειά αφού με αγχώνει αλλά ξέρω πως όπου και να πάω πάλι θα πιεστώ με τα ίδια αποτελέσματα. Είχα κάνει παλαιότερα κάποια σειρά απο συνεδρίες αλλά αυτό δε βελτίωση την αυτοπεποίθησή μου. Πιστεύω πως εκεί εστιάζεται το μεγαλύτερο θέμα μου. Συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμά μου αλλά ήθελα να μοιραστώ αυτή τη δύσκολη στιγμή μου με άτομα που ίσως ένιωσαν το ίδιο κάποια στιγμή στη ζωη τους.