Μπορώ να κολλήσω AIDS απο κόψιμο στο δάχτυλο το οποίο έτρεξε αίμα και μετά ακουμπησα μια κοπέλα στο φούρνο που πηγα να παρω κάτι να φάω και μου εδωσε λεφτά και καθώς μου τα έδινε ακουμπησε την πληγη μου. Θα κάνω εξετάσεις έτσι κι αλλιώς.
Printable View
Μπορώ να κολλήσω AIDS απο κόψιμο στο δάχτυλο το οποίο έτρεξε αίμα και μετά ακουμπησα μια κοπέλα στο φούρνο που πηγα να παρω κάτι να φάω και μου εδωσε λεφτά και καθώς μου τα έδινε ακουμπησε την πληγη μου. Θα κάνω εξετάσεις έτσι κι αλλιώς.
Δύσκολο, έως αδύνατο.
Πλεον οι ανθρωποι που νοσουν απο aids λαμβανουν φαρμακα που κανει τον ιο απο ελαχιστα εως καθολου μεταδοτικο. Επιπλεον, ειναι σχεδον απιθανο να κολλησεις με αυτον τον τροπο. Σκεψου.λογικα, εαν ηταν τοσο ευκολο να κολλησεις aids, θα χαμε παθει οι περισσοτεροι.
Και να μην κανεις εξετασεις. Οι αχρειαστες εξετασεις οδηγουν μεαθηματικη ακριβεια σε περαιτερω αχρειαστες εξετασεις. Ειμαι.μαθουσα και παθουσα.
Σας ευχαριστω πολυ. Το τελευταίο καιρό έχω πολυ άγχος για τα παντα και η αρρωστοφοβια μου έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο δυστυχώς.
Σε καταλαβαινω...
Σε ευχαριστώ πολυ. Τρέμω δεν ξέρω γιατί φοβάμαι τα παντα τόσο πολυ και πιο πολυ κάτι τέτοιες σκέψεις. Φοβάμαι και περιμενω να κάνω εξετάσεις. Θα κάνω γιατί καλό είναι να κάνεις μια φορά στη ζωή σου τουλάχιστον αλλά ρε γαμωτο με όλα αυτά σαν φοβίες δεν μπορώ να ευχαριστηθώ τιποτα
Έλλη μου έχεις πάει σε ειδικό? Όλες αυτές οι φοβίες είναι στο μυαλό σου, στο υποσυνείδητο σου.. Δε ζεις τη ζωή σου νομίζοντας ότι κάτι έχεις ή ότι κάτι θα πάθεις.. Δεν ευχαριστιεσαι τις στιγμές και η ζωή είναι μικρή, είναι το τώρα και πρέπει να το ζούμε.. Δε θα είμαστε για πάντα εδώ..