Καλησπέρα σας από εχθές το βράδυ το μικρό δαχτυλάκι τρεμοπαίζει...έχω φόβο μην είναι κάτι άλλο!!! Βέβαια το εκαψα λίγο με το σίδερο το νύχι....αλλά φοβάμαι καμία σκλήρυνση κατά πλάκασ πρωτα συμπτωματα........????????????
Printable View
Καλησπέρα σας από εχθές το βράδυ το μικρό δαχτυλάκι τρεμοπαίζει...έχω φόβο μην είναι κάτι άλλο!!! Βέβαια το εκαψα λίγο με το σίδερο το νύχι....αλλά φοβάμαι καμία σκλήρυνση κατά πλάκασ πρωτα συμπτωματα........????????????
Εμενα.τρεμοπαιζουν τα.δαχτυλα, χεριων ποδιων, εξαιτιας των μυικων συσπασεων που κανω.
Ααα οπότε δεν είναι κάτι σοβαρό?? Να μην ανησυχώ!!
Εμένα γενικός τρέμουν τα χέρια κυρίως όταν έχω άγχος και πίνω πολλούς καφέδες
Εμένα δεν μου τρέμει όλο το χέρι μου τρέμει το μικρό δαχτυλάκι ή το νεύρο... Έχω φουλ άγχος καινούργια δουλειά από Σεπτέμβριο τι θα κάνουμε τις διακοπές παραλίγο να κολλήσω κορονοϊό τρεις φορές ????
Παρατηρησε γενικα.αν.κανεις μυικες.συσπασεις και για.αυτο κουνιεται. εμενα οταν κουνιετει το μικρο δαχτυλακι του χεριου βλεπω λιγο πιο κατω να κανω μυικη συσπαση.
Καλημέραααα Ναιιι ναι είχα
Τελικα, αυτες οι συσπασεις ειναι μαστιγα!
Εμενα τρεμουν τα χερια μου και εχω διαγνωσθεί με ιδιοπαθη τρομο.καμια σχεση με σκλήρυνση δλδ ή κατι σοβαρο.ειναι ενα αθωο τρεμουλο.
Κ εγω το ιδιο εχω ιδιοπαθη τρομο στα χέρια, ποσο ετων εισαι εγω 41 αλλα το εχω απο τα 20