Originally Posted by
Skiouros8
Εγώ έχω σχεδόν καθημερινά τους κλασικούς πόνους καρδιάς, δλδ πόνο στον αριστερό ώμο που κατεβαίνει και σε όλο το αριστερό χέρι. Θέλω να πιστεύω πως είναι μυοσκελετικο, αλλά φυσικά κάθε φορά σκέφτομαι ότι είναι καρδιά. Δεν θελω να σας αγχωσω κι άλλο λέγοντας πως υπάρχει και η ασταθής στηθαγχη και η μικροστηθαγχη που δεν ανιχνεύεται καθόλου εύκολα και μπορεί να είναι όντως καρδιά. Εγώ δεν το αποκλειω καθόλου να είναι τελικά, για αυτό θα κάνω αξονική, αν και ούτε με αυτό εισαι 100% καλυμμένος γιατι υπαρχουν αμέτρητες αλλες αιτιες που δεν μπορουν να προβλεφθουν. Αλλά από ένα σημείο και μετά πρέπει να το αποδεχτείς.
Οι θάνατοι και μένα με αγχώνουν. Αν είναι κάτω από 20 οχι και τόσο γιατί μου έχει πει ο γιατρός μου ότι είναι η μυοκαρδιοπαθεια των νέων που παθαίνουν κάποιες φορές και αθλητές. Αν είναι μεταξύ 20πλας μέχρι 30πλας αγχώνομαι. Και δυστυχώς συνήθως δεν λένε εντέλει τι το προκάλεσε. Περιγράφουν την κλασικη στιγμή ότι το άτομο ένιωσε αδιαθεσία και τάση για εμετό (κάτι που εγώ νιώθω σχεδόν κάθε μέρα και θα μου είναι και δύσκολο να αξιολογήσω αν είναι κάτι πιο σοβαρό) και μετά λόγω προσωπικών δεδομένων δεν αποκαλύπτουν ποτέ τα παθολογικά αιτία ούτε λένε αν είχε θέμα υγείας ή αν είχε κάνει ποτέ του εξετάσεις.
Αν θυμάστε πριν μερικά χρόνια έναν ευζωνα που είχε πεθάνει και λεγαν οτι εκανε καθε χρονο εξετάσεις, είχα καλέσει στο προεδρικό Μέγαρο και είπα ότι είμαι δημοσιογράφος που γραφει ενημερωτικο αρθρο για τους ξαφνικους θανατους νέων και μου είπε αυτός που μίλησα ότι είχε εκ γενετής πρόβλημα. Τώρα δεν ξερω αν αληθεύει κάτι τέτοιο, καποιοι άλλοι είχαν πει ότι είχε σπάσει η αορτή. Μπορεί αυτό να εννοουσε. Βεβαια αν είχε κάνει προσφατα τρίπλεξ δύσκολο να μην το είχαν δει.