Προβλήματα με την οικογένεια του συζύγου
Θέλω να γράψω το πρόβλημα μου μήπως κάποιος τρίτος μπορεί να με βοηθήσει ουσιαστικά. Είναι πολλά, αλλά θα προσπαθήσω να είμαι σύντομη.
Με τον άντρα μου είμαστε μαζί 3 χρόνια, τα τελευταία 2 παντρεμένοι. Φουλ ερωτευμένοι ο ένας το άλλο μισό του άλλου κλπ.
Τον τελευταίο χρόνο ζοριστηκαμε και περάσαμε πολλές δοκιμασίες. Έμεινα έγκυος, κάναμε ανακαίνιση στο σπίτι κ μας έφυγαν πολλά λεφτά (και αυτό του δημιούργησε μεγάλη οικονομική ανασφάλεια) δυσκολεύτηκαμε με τον ερχομό του παιδιού να βρούμε τα πατήματα μας. Πρόσφατα ξαναεμεινα έγκυος αλλά δυστυχώς δεν πήγε καλά και κατέληξα στο χειρουργείο.
Όλα αυτά μας έκαναν να χαθούμε στη μετάφραση.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως προέκυψε από τον αδελφό του.
Οι δυο τους μαζί έχουν μια περιουσία από τον πατέρα τους. Ο άντρας μου γενικά δουλεύει πολύ κ πολλές ώρες, σε τρείς διαφορετικές δουλειές. Όχι μόνο κράτησε την περιουσία αλλά έφτιαξε και δικά του, τα οποία πάντα μοιράζονταν με τον αδερφό του και τη γυναίκα του (άπειρα χρόνια μαζί τα τελευταία 7-8 παντρεμένοι χωρίς παιδιά)
Λίγο πριν παντρευτούμε έμεινα χωρίς δουλειά και χωρίς δεύτερη σκέψη με έβαλε να δουλέψω σε μια από τις δουλειές του. Δεν ήξερα τπτ από τη συγκεκριμένη δουλειά αλλά πήγα με όρεξη να μάθω, γτ πάνω απ'όλα ήταν η δουλειά του άντρα μου.
Στη συγκεκριμένη δουλειά ο σύζυγος αφιέρωνε τις λιγότερες ώρες και η γυναίκα του αδερφού ήταν εκείνη που κρατούσε το τιμόνι, μαζί με άλλον έναν υπάλληλο. 15 χρόνια αυτοί στη δουλειά καινούρια εγώ.
Λίγο μετά το γάμο ξεκίνησα κανονικά με μισθό ( το προηγούμενο διάστημα αμισθί).
Λίγο αργότερα έβλεπα τη. .... συνυφαδα τέλος πάντων να τσινάει πολύ απέναντι μου. Με κοίταζε με μισό μάτι, ερχόταν το πρωί δεν έλεγε καλημέρα, υπήρχαν φορές που έφερνε δύο καφέδες έναν για εκείνη έναν για υπάλληλο και μου έλεγε :αχχχ συγγνώμη δεν ήξερα ότι θα είσαι εδώ να πάω να σ πάρω?? Ρωτούσα για τη δουλειά άκουγα συνέχεια τσ τσ τσ δυσανασχετουσε να βοηθήσει. Γενικά αντιμετώπιζα καθημερινώς ένα πολύ άσχημο κλίμα στη δουλειά. Δεν είπα κάτι στο σύζυγο στην αρχή, ούτως ή άλλως με τον αδερφό ναι μεν έχουνε πολλά κοινά κ ιδίως τις δουλειές, αλλά δεν κάνουνε παρέα. Βέβαια ο άντρας μου τους αγαπούσε και τους δύο πολύ και τους έδινε πολλά, μια και ο ίδιος ήταν μόνος του.
Μετά έμεινα έγκυος και μόλις πήρα την άδεια εγκυμοσύνης, μια μέρα τσακώθηκαν πολύ άσχημα τα αδέρφια για θέμα της επιχείρησης. Και άρχισε ο αδελφός να εξαπολύει τρομερή επίθεση απέναντι μου. ( Στο μεταξύ εγώ είχα πει στο σύζυγο πως με αντιμετώπιζε στη δουλειά η συνυφαδα, αλλά πολύ αργότερα)
Ο σύζυγος αστραψε και βροντηξε με τον αδερφό. Πήρε το μέρος μου και κατάλαβε τελικά, ότι μου έσκαβε το λακο η συνυφαδα και έστρεψε εναντίον μου τον αδερφό.
Τους τη χάλασε που με έβαλε ο σύζυγος στη δουλειά γτ τον έκλεβαν τόσα χρόνια με τις ευλογίες του συζύγου βέβαια (εγώ δεν είχα καταλάβει κάτι τέτοιο)
Πλέον δεν έχω επαφές και δε θέλω να ξαναγυρίσω εκεί για δουλειά παρόλο που η άλλη έχει φύγει γιατί βρήκε καλύτερη δουλειά.
Απλά καταλήγουμε συχνά πυκνά να τσακωνόμαστε γι'αυτους γτ ο άντρας μου θέλει να κρατάμε τους τύπους.
Θέλει λέει να τους αφήσουμε να δείξουν τον κακό τους χαρακτήρα και να βγούνε από μόνοι τους χαμένοι.
Εμείς λέει να κρατάμε τα προσχήματα και θα βγούμε κερδισμένοι γτ μπορεί αυτοί να μη με πάνε, αλλά έχω με το μέρος μου όλους τους υπόλοιπους από το σόι του που με αγαπάνε πολύ. Νομίζει ότι είμαστε ελληνική σειρά που στο τέλος όλα θα πάνε καλά.
Εμένα πάλι αυτοί οι άνθρωποι μου έχουνε βγάλει το χειρότερο εαυτό μου και δεν το χειριζομαι ίσως σωστά το θέμα με μούτρα νεύρα κλπ.
Δε μπορώ με τίποτα να συγχωρήσω έναν άνθρωπο πάνω από 40 χρόνων να έρθει μέσα στο σπίτι μου ενώ είμαι ετοιμογεννη και να λέει για εμένα τα τέρατα.
Και έτσι δε θέλω να έχω εγώ και το παιδί μου καμιά σχέση μαζί τους.
Μέχρι τώρα άφηνα να βλέπει το παιδί ο θείος αλλά με ενοχλεί και δε ξέρω πως να το χειριστώ. Πριν λίγες μέρες βαφτίσαμε το παιδί και δεν ήρθε να μου πει ούτε μια κουβέντα το έπαιζε βαρύ πεπόνι ο αδελφός του.
Υ.γ τελικά το κείμενο ήταν μεγάλο και ζητώ συγγνώμη. Έκατσα και το διάβασα πριν το ανεβάσω και πραγματικά αναρρωτιεμαι αν όντως ζω σε ελληνική ταινία.