Βοήθεια δεν είμαι καλά (έκτακτες)
Σήμερα δεν είχα καλά το στομάχι μου. Άργησα να φάω και έφαγα στις 4 και όχι βαριά αλλά μετά με έπιασε το στομάχι άσχημα πονος πολυς και είπα κάτσε ηρεμησε και θα περασει. Πέρασε ώρα και αρχισα να νιώθω λίγο καλυτερα και εκεί που καθόμουν παιδια δεν το έχω νιώσει ξανά. Σαν να έπαθα ανακοπή. Ένιωσα ένα τριπλό δυνατό γρήγορο χτυπο καρδιάς και μετά κενό μεγάλο γρήγορα έβαλα το δάχτυλο στο λαιμό μου και τότε νιώθω ένα τίναγμα μεγάλο και έναν χτυπο καρδιάς. Και μετά συνέχισε να χτυπάει φυσιολογικά. Βοήθεια τι ήταν αυτό? Πολυ δυνατό σε ένταση και φοβήθηκα τόσο πολυ. Δεν είπα τίποτα γιατί θα ανησυχούσα τους γονείς μου και δεν θέλω. Βοήθεια έχω φοβηθεί τόσο πολυ. Δεν έμοιαζε με τις έκτακτες που έχω. Ήταν τόσο δυνατό. Εχω το στομάχι ακόμα χάλια αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Πήρα ένα νεξιουμ αλλά μετά το νεξιουμ με έπιασε αυτό. Φοβάμαι τόσο πολυ. Υποφέρω αυτή τη στιγμή. Ζω έναν εφιάλτη αλήθεια δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Έχω καταντήσει να τρώω ελάχιστα και μόνο βραστά αλλά ειλικρινά δεν αντέχω άλλο. Είναι μόνο το στομάχι η θα πεθανω και ειλικρινά δεν αντέχω άλλο.