Στομαχικές Διαταραχές-SOS!!!
Καλησπέρα στην ομάδα!Ακόμα μια φορά που με έχει κυριεύσει ο φόβος και ο πανικός.Νοσοφοβικος και αγχώδης από την εφηβεία,με κρίσεις πανικού και πλέον με χρόνια κατάθλιψη,έχοντας πιει ένα καράβι φάρμακα.Εδω και 1,5 χρόνο περίπου,έχω διαταραχες στην πέψη.Παλινδρομησεις,ρεψιμα τα,φούσκωμα,καμία φορά πόνους(ειτε στομάχι,είτε κοιλιά και διάρροια).Το κακό παράγινε,όταν μέσα στην καραντίνα έφτασα να ζυγίζω 137 κιλά.Το χειρότερο είναι ότι,έχασα τη γιαγιά μου από κορονοϊό πριν 10 μήνες και πριν 2 μηνες το σκύλο μου, από λάθος του κτηνιάτρου.Εκει κατέρρευσα,ήμουν πάτο και πήγα ακόμα πιο κάτω.Καποια στιγμή πριν περίπου 4 μήνες,κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και λέω "ποιος είναι αυτός?".Ως εδώ ήταν λέω,πήγα στο ψυγείο και πέταξα στα σκουπίδια ότι σαβούρα είχα,παγωτά,αναψυκτικά κτλ.Ξεκινησα να περπατάω,από κει που ήμουν όλη μέρα ξάπλα και έτρωγα,junk food,σοκολάτες και παρόμοια σκουπίδια.Ειχα κάνει τον περιπτερά μου πλούσιο.Ετσι λοιπόν μέσα σε 3,5 μήνες έχασα 25 κιλά,ζυγιστηκα σήμερα και είμαι 112.Συνεχισα να περπατάω,έχω φτάσει πλέον να περπατάω 15 και 20 χιλιόμετρα καθημερινά και έβαλα φερμουάρ στο στόμα.Όμως τα συμπτώματα τα έχω σε καθημερινή βάση ακόμα.Εκανα εξετάσεις αίματος,όλα νορμάλ.Εξακολουθώ όμως να φοβάμαι,μήπως τα κιλά που έχασα ήταν εξαιτίας κάποιας νόσου?Μήπως έχω κάποια κακοήθεια,σε στόμαχι,έντερο ή οισοφάγο?Λογικά δεν θα έδειχναν κάτι οι αιματολογικες?Θα ήθελα την άποψη και την γνώμη σας,μπας και μπορέσω να ηρεμήσωΟ γιατρός μου λείπει,μέχρι τέλος του μήνα διακοπές και δε θέλω να τον ενοχλήσω!