Έχω ακούσει πως υπάρχει δημόσια, είναι πολύ σημαντικό, δημόσια λοιπόν από γιατρός ειδικούς στην ψυχωση, μονάδα στο αιγηνιτειο. Δεν ξέρω να ανεβάσω το άρθρο. Είναι μια ομάδα του κυρίου Στεφανή Νίκου. Γνωρίζει κάποιος παρακαλώ;
Printable View
Έχω ακούσει πως υπάρχει δημόσια, είναι πολύ σημαντικό, δημόσια λοιπόν από γιατρός ειδικούς στην ψυχωση, μονάδα στο αιγηνιτειο. Δεν ξέρω να ανεβάσω το άρθρο. Είναι μια ομάδα του κυρίου Στεφανή Νίκου. Γνωρίζει κάποιος παρακαλώ;
Που υποτίθεται πως γίνεται σωστή κ ειδική δουλειά. Με τη λιγότερη δυνατή δόση φαρμάκων κ σαφώς δυνατότητα ψυχοθεραπείας. Εξωτερική παρακολούθηση. Τι ποιο λογικό..
Ευχαριστώ
Ο Κος Στεφανής είναι ίσως ο σπουδαιότερος Επιστήμων ψυχίατρος εν Ελλάδι! Υπήρξε και Υπουργός Υγείας! Τον έχω επισκεφθεί για συμβουλές ψυχοθεραπείας
Homebod,. Ξέρεις σε παρακαλώ αν ο κύριος Στεφανής κάνει ψυχοθεραπεία;;
Thank you for sharing a very meaningful article, I think it will be very helpful for me and everyone.
Τρεις μερες τηλεφωνω κ δεν απαντουν Οσο για τον κ Στεφανη αν ζει ειναι μεγαλης ηληκιας κιβαλω αν αν κανει ψυχοθεραπεια
επειδη εισαι παλιο μελος μακαρι να εισακουστουν οι προσπαθειες σου και να βρεις την ψυχολογικη βοηθεια που θελεις.εγω δεν μπορω να σε βοηθησω μιας και ουτε εγω ο ιδιος κανω ψυχοθεραπεια παρα μοναχα καθε τριμηνο παω στον γιατρο με βλεπει 10 λεπτα και μου γραφει φαρμακα και δυστυχως εχω και γω την αναγκη να μιλησω καπου με ολα αυτα που συμβαινουν γυρω μας