Στέλνω σε ένα φίλο κάποιες προτάσεις για μία δραστηριότητα ώστε νά τήν κάνουμε μαζί αν θέλει. Γράφω γράφω καί βλέπω πως τά διαβαζει καί δεν απαντά ενώ ζητώ νά μου πει αν θέλει ώστε νά τό κλείσω(είχε προηγηθεί κουβέντα πριν καί ψηνόταν νόμιζα). Με αφηνει στο διαβάστηκε. Τήν ίδια μέρα από άλλο account στείλαμε κάτι άλλο καί Φεύγει από τό θέμα ξαφνικά καί μου λέει κάτι τελείως άσχετο. Ας μήν μπω σε λεπτομέρειες καταλήγοντας σε ένα δικό του αστείο που μόνο αυτός γέλασε-λεγοντας πως ειμαι ένα τίποτα. Κάποιες φορές τα αστεία τού μπορεί νά είναι μόνο για αυτόν.. εγώ δεν γελάω.
Καί τήν επόμενη μέρα. Αναφέρω αυτά τά γεγονότα ρωτώντας για ποίο λόγο με έγραψε καί γιατί μου μίλησε υποτιμιτικα. Εξηγώντας ότι περίμενα Μια απάντηση ένα όχι έστω (για τήν πρώτη πρόταση) και ότι αισθάνθηκα άσχημα (για το κρύο αστείο)
Οι απάντησεις που πήρα:
-α για νά σού πω εγώ δεν είμαι κουβάς νά μου φορτώνετε όλοι τά ψυχολογικά σας
-κοιτα να δείς το αν εσύ παίρνεις κάπως τίς κουβέντες μου ειναι δικό Σου θέμα αυτό, όχι δικό μόυ.
-εγω χτες (που μου έκανες πρόταση για νά κλείσεις νά πάμε Στην τάδε δραστηριότητα καί δεν σού απαντούσα), συγνώμη που ήμουν σε φάση χαλάρωσης..
-τωρα τρωγεσαι Με τά ρούχα σου
Ε θέλει νά Με βγάλει τρελή ή δεν θέλει; Δεν είναι εμφανές εδώ ότι δεν ενδιαφέρεται για το τί λέω καί για τό πώς αισθάνθηκα; Από τίς απαντήσεις που πήρα προσπαθεί νά βγεί από πάνω καί ότι εγώ έχω το πρόβλημα. Ενώ αυτό που ζήτησα είναι νά μου εξηγήσει για ποιο λόγο συμπεριφέρθηκε έτσι καί νά καταλάβει ότι ενοχληθηκα.
Συγνώμη για το σεντόνι. Τα γράφω για νά μου πείτε γνώμες. Καί πώς απαντάμε σε τέτοια άτομα. Νιώθω πως επικεντρώθηκε στον εαυτό του καί όχι σε αυτά που είπα.