Καλησπέρα,
Το Νοέμβριο του 20 με χώρισε η κοπέλα μου μετά από σχεδόν 1 χρόνο σχέσης,ο λόγος ότι με θεωρούσε πλέον δεδομένο της είχε φύγει ο έρωτας και η έλξη , ήτανε η περίοδος που είχαμε καραντίνα και μιλούσαμε όλη μέρα χωρίς να έχουμε κάτι να πούμε και χωρίς να έχουμε την ζωή που είχαμε
Χωρίσαμε, προσπάθησα να τα ξανά βρούμε όταν είμασταν στην ίδια πόλη μετά από περίπου 4 μήνες κατέληξε σε block στα social αφού πρώτα μου ειπε πως πλέον έχει κάποια σχέση
Έπειτα από 1.5-2 χρόνια χωρίς καμία επικοινωνία ούτε σε σοσιαλ ουτε από κοντά τυχαία ούτε τίποτα λαμβάνω μνμ από αυτήν πως είδε σε όνειρο ότι έπαθα κάτι και έστειλε να δει αν είμαι καλά
Επιβεβαίωσα αν είμαι καλά και ακολούθησε η ερώτηση μου αν ήτανε αυτός ο μόνος λόγος που μου έστειλε
Συνέχισε με ότι πάντα με εκτιμούσε σαν άνθρωπο και ότι μετά από αυτό που είδε με σκέφτετε παραπάνω αλλά όχι μόνο έτσι αλλά και σαν την σχέση της που ειχε κάποτε
Είπαμε να βρεθούμε, με ρώτησε αν έχω σχέση αυτό το διάστημα καθώς ήθελε να ξέρει πως και σαν τι θα βρεθούμε και εξήγησα ότι θα τα πούμε από κοντά
Είπε ότι θα έρθει στην πόλη μου, καθώς σε αυτήν σπουδάζει λίγες μέρες αφού στείλαμε αυτά τα μνμ, οι μέρες πέρασαν γνωρίζω ότι ακόμα δν έχει έρθει εξαιτίας του ότι με τις φιλες της είμαστε στα social κανονικά και έκτοτε δν έχουμε ξανά μιλήσει εδώ και περίπου 10 μέρες
Ναι μεν την θέλω...και αυτό που κατάλαβα είναι ότι και αυτή ίσως θέλει κάτι τέτοιο αλλιώς δεν βρίσκω εγώ προσωπικά τον λόγο να στείλει μετά από αρκετό καιρό χωρίς επικοινωνία ενώ με χώρισε και με μπλόκαρε...ωστοσο σκέφτομαι αν πρέπει να κάνω κάποια κίνηση αφού πέρασαν οι μέρες που θα ερχόταν αλλά με την "παγίδα" μην ξανα φανώ δεδομένος ή να περιμένω όταν έρθει και αν στείλει έστειλε...