γεια χαρα σε ολλους εχω asperger κι θελω καπου να μιλησω
ειμαι η μαρια εχω ασπεργερ και δυσλεξια με αποσπαση προσοχης .απ μωρο με εχουν στην απορριψη ..... μεχρι τα 4 και μισο ημουν σε ιδρυμα .με υιοθετησαν δυο ανθρωποι μεγαλοι σε ηλικια.δε ειχαν υπομονη να με δεχτούν οπως ημουν και ειχα πολλα προβληματα με την θετη μαμα να ειναι εριστικη μαζι μου αυστηρη και σκληρη . παιδι οταν ημουν εβλεπα φαγητο και εφευγα δε το ηθελα .απο τα 10 αρχισα να βαζω κιλα ετρωγα πολυ και τρωω ακομα πολυ .δε δεχτηκε ποτε οτι εχω προβλημα και οσο και να το λεγαν οι γιατροι οτι εχω θεματα ελεγε οτι ολα τα κανω απο πεισμα και γιατι ειμαι παλιοχαρακτηρας .ενα ατομο απο ολλους μονιμα παρεξηγημενο ως τωρα που ειμαι 39 ετων δεχομαι αδιαφορια ψυχροτητα και απόρριψη. γιατι δε ειμαι οπως θελουν οι αλλοι και γιατι δε ταιριαζω στο στυλ τους και ιστερω σε παρα πολλα . δε φτιαχτηκαμε ολλοι να ειμαστε τελειοι τι να κανουμε ?? παλεύω να μπορω τα βασικά να κανω κουτσα στραβα οτι μπορω κανω . τωρα πλεον με πολλα κιλα και 40 που κοντευω πιο πολυ οι αλλοι με αγνοούν και δε εχω απο πουθενα λιγο συμπαθεια . εκανα χρονια προσπάθειες να κανω φιλους οταν ειδα απο την εφιβια οτι ειχα αναγκη να εχω φιλους . αλλα λογω των δυσκολιων μου και των αλλων την αδιαφορια δε καταφερα τιποτα . δε εχει κανεις την αναγκη της παρουσια μου .δυσκολια στο σχολειο παντου και με ασχημο κλιμα και στο σπιτι με φωνες απειλες προσβολες και ξυλο απο τη θετη μαμα μου.για την μαμα μου τη θετη δε ειμαι τιποτα παραπανω απο βοηθιτικο προσωποκο για εκεινη και να ασχολουμε ζητα μονο μαζι της και να ειμαι εγω εν τελη η μαμα της να τη φροντιζω εγω απο τα 15 μου ως τωρα .απο τα 11 ειχε απαιτηση να κανω δουλειες σπιτι απο οταν γυρνουσα σπιτι απ το σχολειο μεχρι και τις 1 τα μεσανυχτα αν δε εκανα κατα γραμμα οτι ηθελε.περασα δυσκολες καταστασεις απομονωμενη με δυο ανθρώπους που δε μπόρεσαν να με νιώσουν εν τελι κι ας ειχαν την καλη διαθεση να με υιοθετήσουν γιατι ηθελαν καποιον ανθρωπο συντροφια . ο πατερας ηταν πιο αποστασιοποιημένος και έλεγε στην μαμα μου οτι δε έπρεπε να με υιοθετήσουν . εχει πεθανει πλεον ο ανθρωπος δε ζει . πεθανε απο καρκινο και 6 μηνες που μπαινόβγαινε στα νοσοκομεια ως το τελος εγω ημουν διπλα του . και παλι κανεις δε το εκτιμησε αυτο απο συγγενεις του θετου πατερα μου ακουσα βρίσιμο και μου ειπαν δε θελουμε καμια σχεση μαζι σου οταν πεθανει ο πατερας σου . ουτε η μανα μου το εκτίμησε που ουσιαστικα δε παταει εκει οσο ηταν αρρωστος ο ανθρωπος της .η μαμα μου οταν ειμουν 24 ετων εκανε εγχειρηση στο ποδι της για να διορθωσει το προβλημα με το γονατο που ειχε . την στήριξε οσο μπορουσα πιο καλυτερα . δε το εκτιμησε ακουγα καθε μερα βρισιμο κι εκλαιγα τα βραδια . δε ειχα στήριξη φυσικα απο ΠΟΥΘΕΝΑ .ως τωρα παλευω με τα προβληματα μου το παχος και την μοναξια μου μα το φιλοσοφησα ως ατομο με ασπεργερ εχω βρει τροπο να διωχνω τον πονο . μα οταν σκεφτομαι πως κι εγω ειχα επιθυμιες ονειρα που χαθηκαν ποναω κι κλαιω . αυτα ηθελα να πω να τα βγαλω απ μεσα μου γιατι ποτε κανεις δε εχει διαθεση να με ακούσει . κανεις δε χαραμίζει το χρονο σε μενα εχουν καλυτερα πραγματα να κανουν η ντρέπονται να ειναι μαζι μου μην τους σχολιάζουν οι αλλοι γιατι εχω ασπεργκερ κι φέρομαι διαφορετικα απο τους αλλους . τωρα αν αυτα που ειπα δε ταιριαζουν στην ενοτητα αυτη συγνωμη μηπως πρεπει να μπει σε αλλη ενοτητα ?? ευχαριστω πολυ για τον χρονο που θα αφιερώσουν καποιοι ανθρωποι με ευγενικη ψυχη να με ακουσουν σε εισαγωγικα και να απαντήσουν .????????