Originally Posted by
Atopos92
Καλησπέρα σε όλους.
Μετά από 8 μήνες σχέσης, η κοπέλα μου με χώρισε πριν 2 μέρες. Είχαμε γνωριστεί online, είχαμε 6.5 χρόνια διαφορά και στους δυο μήνες είχαμε συμφωνήσει και οι δυο ότι θελουμε σχέση. Είχαμε πολλά κοινά ενδιαφέροντα και υπήρχε τρομερή χημεία.
Στους 5 μήνες της είπα ότι είμαι ερωτευμένος, εκείνη απάντησε ότι το ψάχνει ακόμα. Ανά 2 μίνες εκείνη έφευγε για σπουδές για μια βδομάδα-2 μηνες και επέστρεφε. Δυο φορές με είχε καλέσει και είμασταν μαζί στο μέρος που σπούδαζε.
Κατά τη διάρκεια της σχέσης, μου εξέφραζε έντονα συναισθήματα, μου έλεγε ότι της λείπω, ότι με θελει κτλ. Το καλοκαίρι είχαμε πάει μαζί διακοπές και μου είπε ότι είμαστε καλά και ότι μας βλέπει σοβαρά.
Μια βδομάδα αφού γυρίσαμε και αφού είχε έρθει σπίτι μου και είχε αφήσει καποια πράγματα, μου λέει ότι θελει να μιλήσουμε. Μου είπε ότι στους 8 μήνες έχω αισθάνομαι πολύ περισσότερα πράγματα από όσα εκείνη και πως θα έπρεπε να είναι αλλιώς. Έχει καποια συναισθήματα για μένα, αλλά δεν θελει να νιώθει ότι δεν νιώθει. Κάπως έτσι με χώρισε.. Τώρα φεύγει για την τελευταία εξεταστική της, της είπα ότι για να το διαχειριστώ θα σβήσω το κινητό της και τα social media της και μου απάντησε πως αν θέλει τότε να μου στείλει δεν θα μπορεί. Την ρώτησα πόσες πιθανότητες δίνει όταν επιστρέψει να ξανά γίνει κάτι και μου ειπε πως δεν είναι σίγουρη, αλλά δίνει αρκετές.
Εγώ την σκέφτομαι συνέχεια, όλα μου τη θυμίζουν και η μόνη παρήγορη σκέψη είναι μήπως επιστρέψει.. Έχει κάποιος καμία συμβουλή;