Ερωτευμένη με άτομο που είναι σε σχέση
Καλησπέρα. Θα ήθελα την γνώμη σας για ένα θέμα μου. Καταρχάς είμαι σε σχέση εδώ και 3 χρόνια και αγαπάω παρά πολύ το αγόρι μου. Εδω και λίγο καιρό όμως μου αρέσει ενα παιδί στην δουλειά. Δεν είχα δείξει κανένα ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του εκτός από φιλικό επίπεδο. Τον έβλεπα όμως ότι εκείνου του αρέσω. Άρχισε να μου στέλνει μηνύματα ερωτικού περιεχομένου στην δουλειά και μιλούσαμε έτσι (ξέροντας ότι και οι δυο έχουμε σχέσεις). Είχαμε συμφωνήσει ότι απλά θα μιλάμε με μηνύματα και τίποτα παραπάνω απλά και μόνο επειδή νιώθαμε έλξει ο ένας για τον άλλον. Εδω και λίγες μέρες όμως δεν μου στέλνει και όταν προσπάθησα να του στείλω εγώ δεν ανταποκρίθηκε, ήταν παγωμένος. Το βλέπω στο βλέμμα του ότι του αρέσω αλλά είναι σαν να προσπαθεί να το ξεκόψει, και προσπαθεί απεγνωσμένα να με αποφεύγει. Δεν θέλω να τον πιέσω για κάτι και τον αφήνω να μου στείλει όταν εκείνος θέλει αλλά νιώθω ερωτευμένη μαζί του και όλο αυτό με έχει ενοχλήσει ενώ δεν θα έπρεπε επειδή είμαι σε σχέση. Δεν μπορείς όμως να ελέγξεις τα συναισθήματα σου!