Γειά σε όλους. Είχα ξανά στείλει πριν καιρό μήνυμα και είχα πει για το άγχος που έχω για την δουλειά μου. Ήταν μια δύσκολη σεζόν σε ξενοδοχείο και σαν πρώτη φορά για εμένα ήταν πολύ κουραστική. Ειδικά τις τελευταίες μέρες άρχισα να αγχώνομαι πολύ περισσότερο. Μετά βλέπω τον εαυτό μου και ότι δεν τρώω καλά και ότι έχω χάσει κιλά και αγχώνομαι περισσότερο. Έλεγα στον εαυτό μου "έλα ένας μήνας είναι, 30 Σεπτεμβρίου που λήγει η σύμβαση σου φεύγεις." αλλά αυτές οι τελευταίες μέρες ήταν χειρότερες. Ειδικά από την πλευρά της προϊστάμενης μου και καθόμουν 12ωρο και άρχισα να μην νιώθω καλα. Εεεε και σήμερα που σηκώθηκα με έπιασε έντονο άγχος και ίσα που πήγα για δουλειά και ήμουν χάλια, έβαλα και τα κλάματα. Και η ιδιοκτήτρια μου είπε φύγε πήγαινε ξεκουρασου. Πήρα και την μητέρα μου τηλέφωνο που ξέρει ότι δεν είμαι τόσο καλά και κάναμε μια συζήτηση και μου λέει άμα είναι να έρθουμε να σε πάρουμε. Και της λέω ναι. Αλλά πριν από λίγο μιλήσα και με την ιδιοκτήτρια και της εξήγησα όλη την κατάσταση και ότι θέλω να φύγω να παραιτηθώ να πάω σπίτι μου να ξεκουραστώ να ηρεμήσω. Και μου λέει όχι δεν γίνεται τώρα θα χαλαρώσουν τα πράγματα θα δεις θα είναι καλύτερα και μην δίνεις τόσο σημασία στην προϊσταμενη σου είναι πέρα βρέχει. Και μου λέει κάτσε ξεκουρασου θα είσαι καλύτερα. Μίλησα και με την προϊσταμενη και μου λέει συγγνώμη αν φταίω εγώ αν σου είπα κάτι και της είπα αγχώνομαι πολύ για την δουλειά (δεν της είπα ότι λόγω εσάς αγχώνομαι τόσο) και μου λέει εγώ είμαι για να λύσω οποίο πρόβλημα υπάρχει. Εγώ είμαι η προϊσταμενη σε εμένα πέφτει όλο το βάρος. Και μου είπε και αυτή κάτσε ξεκουρασου άμα είναι κάτσε και αύριο. Δεν ξέρω καθόλου τι να κάνω. Θέλω να πάω σπίτι μου να ξεκουραστώ να ηρεμήσω να χαλαρώσω, να αρχίσω να τρώω καλύτερα, να βρω τον παλιό μου εαυτό μου. Αλλά όταν είπα στην ιδιοκτήτρια ότι θέλω να παραιτηθω με έκανε να νιώσω πολύ άσχημα που της το είπα. Ξέρω ότι έγραψα πολλά άλλα αν μπορεί να κάποιος-α να με συμβουλέψει θα το εκτιμούσα πολύ. Χρειάζομαι μια γνώμη ενός ανθρώπου που είναι εκτός από τον στενό μου κύκλο.