Γιατί στους περισσότερους άνδρες αρέσουν τόσο πολύ οι ολοκληρωμένοι στοματικοί έρωτες?
Μάλιστα αρκετοί απογοητεύονται όταν ο στοματικός έρωτας δεν είναι "ολοκληρωμένος"......
Νοιώθουν σα να έμειναν στα κρύα του λουτρού.....
Printable View
Γιατί στους περισσότερους άνδρες αρέσουν τόσο πολύ οι ολοκληρωμένοι στοματικοί έρωτες?
Μάλιστα αρκετοί απογοητεύονται όταν ο στοματικός έρωτας δεν είναι "ολοκληρωμένος"......
Νοιώθουν σα να έμειναν στα κρύα του λουτρού.....
γενικα πυστευω στους αντρες αρεσει να ικανοποιουντε με ολες τις τριπες μιας γυναικας εκτος την κανονικη αχαχαχα
Ναι αλλά αυτό τι σημαίνει για τους άνδρες? Γιατί να θέλουν και τις τρεις τρύπες και να μη τους αρκεί μία μονάχα?Quote:
Originally posted by panikoula
γενικα πυστευω στους αντρες αρεσει να ικανοποιουντε με ολες τις τριπες μιας γυναικας εκτος την κανονικη αχαχαχα
Επίσης πώς το εκλαμβάνει αυτό μια γυναίκα?
πυστευω επειδη εχω σωστη αντηλυψη των πραγματων οτι αυτο το θελει ενας αντρας, προφανως γιατι η πισω τρυπα ειναι πιο στενη απο την μπροστινη.ετσι, ερεθιζεται περισσοτερο το πεος με την πιεση που ασκει...η πισω τριπουλα :P
YEY! Μετέδωσα γνώση!Quote:
πυστευω επειδη εχω σωστη αντηλυψη των πραγματων οτι αυτο το θελει ενας αντρας, προφανως γιατι η πισω τρυπα ειναι πιο στενη απο την μπροστινη.ετσι, ερεθιζεται περισσοτερο το πεος με την πιεση που ασκει...η πισω τριπουλα :P
Και, αν υποθέσουμε πως δεν υπάρχει άλλο θέμα στη μέση, ποιος θα αρνούνταν περισσότερη ποικιλία αν του προσφέρονταν?
Eμένα πάντως με αφήνει αδιάφορο το θέμα του πρωκτικού έρωτα.Quote:
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι πολύ σημαντικό.
Υπάρχουν πραγματικά γυναίκες που τους αρέσει ο ολοκληρωμένος στοματικός έρωτας?
Ή μήπως οι περισσότερες το κάνουν απλώς για να ικανοποιήσουν τον συντροφο (ενώ μέσα τους δεν τους αρέσει και τόσο)?
χμ ωαραιο θεμα παλια το χα δοκιμασει αυτο αλλα με τον τωρινο μου καταλαβα τι μαρεσει πραγματικα και τι βλεπω οτι αρεσει και σε κεινον!ο στοματικος ερωτας αλλα σε μενα!περιεργο εετσι?γιατι οι περισσοτεροι θελουν εκεινοι να τους το κανουν!
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι πολύ σημαντικό.
Υπάρχουν πραγματικά γυναίκες που τους αρέσει ο ολοκληρωμένος στοματικός έρωτας?
Ή μήπως οι περισσότερες το κάνουν απλώς για να ικανοποιήσουν τον συντροφο (ενώ μέσα τους δεν τους αρέσει και τόσο)?
αυτο ακριβως...;)
εμενα μου φαινεται καπως που πολλοι δεν το κανουν αυτο στην κοπελα παρα μονο εκεινοι ζητανε το καλυτερο1παλι καλα που καλυπτομαι σε αυτο και ειμαι καλα γενικα δε θεμα σχεση ..
παλια,δεν μου αρεσε ο στομ ερωτας.
τωρα οσο μεγαλονω και ορημαζω σαν γυναικα μαρεσει αρκετα.
na kaneis h to antitheto?!
Μου αρεσει να κανω στον αντρα.