Τσακώθηκα με την φίλη μου
Καλημερα σας,
Είχα πάει σε ένα νησί που δούλευε η κολλητή μου και με φιλοξένησε σπίτι της μαζί με μια άλλη φίλη μας.Ένα πολύ μικρό δωμάτιο ήταν με μια ντουλάπα και μια συρταριερα. Πάμε λοιπόν την προτελευταία μέρα κρουαζιέρα, γυρνάμε σπίτι και εγώ με την άλλη φίλη μας βγαίνουμε βόλτα. Η κολλητή μένει σπίτι. Την άλλη μέρα το πρωί η κολλητή μου πάει για δουλειά και εγώ ετοιμαζόμουν να πάω για μπάνιο αλλά δεν έβρισκα τα γυαλιά ηλίου μου, λέω κάπου θα είναι και δεν τα βλέπω. Πάω για μπάνιο, γυρνάω και ψάχνω τα γυαλιά. Δεν τα βρίσκω πουθενά, παίρνω την εταιρία που είχαμε πάει κρουαζιέρα δεν τα είχαν. Εντομεταξυ βρίσκω μια φωτογραφία που φοράω τα γυαλιά έξω από το σπίτι μετά την κρουαζιέρα όποτε λεω τα γυαλιά είναι μέσα στο σπίτι. Η κολλητή μου κάνει πως ψάχνει την συρταριερα αλλά δεν βρίσκει κάτι, εγώ από τον τρόπο της κατάλαβα πως τα έχει πάρει αυτή γιατί πήρε ένα τζιν και το έβαλε στο δεύτερο συρτάρι. Φεύγει η κολλητή πάει στο μπάνιο, ανοίγω το δεύτερο συρτάρι και τα βρίσκω μέσα. Την ρώτησα πως βρέθηκαν εκεί κ μου είπε πως δεν ξέρει και πως την προσβάλω, με έδιωξε από το σπίτι της και έμεινα ένα βράδυ σε ξενοδοχείο. Εγώ δεν ξέρω αν μπήκαν καταλαθος ή αν ηθελε να τα πάρει .