Καλημερα!
Εγω ημουν παντα πολυ αδυνατη.πιο μικρη ημουν κατω του κανονικου βαρους.και εγω ακουγα σχολια και απο φιλους και απο γνωστους παρε κανενα κιλο εισαι πολυ αδυνατη τι να πιασει απο εσενα ενας αντρας ελεγαν οι φιλες οι παχουλες και τετοια.ενιωθα πολυ πολυ ασχημα.να φανταστεις μικρη δεν εβγαινα ουτε στην παραλια επειδη ημουν πολυ αδυνατη.η πρωτη μου σχεση μου ειχε πει ε καλη εισαι αν επερνες και 5 κιλα ακομη θα ησουν πιο καλη.ε ρε μαλακα τι εισαι μαζι μου αν θες πιο παχουλες και δεν σου αρεσω τραβα σε πιο γεματες.
οπως και να εχει καταλαβαινω πως νιωθεις. @
drift boss
εγω ειμαι 1,61 κοντουλα δηλαδη και 48-50 κιλα εκει κυμαινομαι παντα παρολα αυτα λαμβανω καλα σχολια για το σωμα μου δεν θεωρουμαι τοσο skinny και εκει αισθανομαι και εγω καλα.δεν με νοιαζουν τα σχολια που ακουω πλεον αλλοι με λενε αδυνατη αλλοι χοντρη αλλοι κανονικη αναλογα πως το βλεπει ο καθενας.αλλα πραγματικα πλεον δεν με αφορα γιατι εγω ειμαι καλα σε αυτα τα κιλα.φοραω τα ρουχα που θελω μου κανουν τα ρουχα που θελω.παλια δεν εβρισκα νουμερα ουτε στο extra small.
ειναι κακο να μας σχολιαζουν παντως.εγω πχ σε καμια παχουλη δεν ειπα ποτε πως εισαι ετσι χασε κιλα.ουτε θα το εκανα ποτε.
παντως ενα αδυνατο σωμα κανονικο αδυνατο σωμα ολες το ζηλευουν θεωρω.εχει να κανει βεβαια και με τα γουστα του καθενος.μπορει να βρεις καποιους που να τρελενονται με αδυνατες και αλλους να τρελενονται για παχουλες.αντε για ολες μας εχει ο Θεος.