Σας έχει τύχει ποτέ να νιώθετε σαν να προκαταβάλλεστε από ένα αίσθημα θανατικού;; Τι εννοώ θα μου πείτε, να νιώθεις ένα άσχημο πράγμα εσωτερικά σου…χωρίς να παθαίνεις κρίση πανικου
Δεν ξέρω πως αλλιώς να το επικοινωνήσω…
Printable View
Σας έχει τύχει ποτέ να νιώθετε σαν να προκαταβάλλεστε από ένα αίσθημα θανατικού;; Τι εννοώ θα μου πείτε, να νιώθεις ένα άσχημο πράγμα εσωτερικά σου…χωρίς να παθαίνεις κρίση πανικου
Δεν ξέρω πως αλλιώς να το επικοινωνήσω…
Νομίζω πως ναι..τι αισθάνεσαι όμως ακριβώς για να σου πω με ακρίβεια αν όντως το παθαίνω κι εγώ.
Μα δεν ξέρουμε πως είναι ο θάνατος και ούτε θα μάθουμε ποτέ, πως μπορούμε έχουμε αίσθημα θανάτου; Είναι αισθήματά ματαιότητας, παραίτησης από τη ζωή και μπορεί να υποδηλώνουν υπαρξη καποιας καταθλιπτικής διαταραχής.
Έχεις κάποια διάγνωση;
Αυτά εχω κι εγώ μήνες τώρα οι γιατροί δεν βρησκουν κάτι παθολογικό..δεν ξέρω κι εγώ έχω απελπιστει
Έχεις ένα απόλυτο δίκαιο! Όχι δεν έχω κάποια διάγνωση απλώς πέρασα ιδιαίτερα στρεσογόνα κ στεναχωρεί χρόνια πέρυσι κ δε μπορώ να ηρεμήσω. Το παλεύω μόνη μου αλλά ώρες ώρες τα ψυχοσωματικά σε συνδυασμό με κάτι που κάνω τα πυροδοτεί και με πιάνει ένα άσχημο συναίσθημα, σα να με κλείνει κάτι, σα περιέργεια κινητικότητα-γουργουρητα στο ύψος της καρδιάς…& αλλά που προστιγμην σε τρομάζουν κ χάνεις τον έλεγχο
Είναι ψυχοσωματικα, όλοι υποφερπυν από αυτά, άλλοι σε μικρότερο και άλλοι σε μεγαλύτερο βαθμό. Πολλοί εκδηλωβουβ και διαταραχές άγχους .
Το θεωρό αναμενομενο και φυσικό να υπάρχει έξαρση ψυχοσωματικων στον κόσμο διότι η μία κρίση δοαδεχετσι την άλλη και γενικώς μας έχουν τρελάνει!
Χρειάζεται διαχείριση , άσκηση, διατροφή, αποφυγή στρεσογόνων καταστάσεων, καμία βιταμίνη/συμπληρώματα
Έτσι ακριβως! Αλλά έρχεται κάποια στιγμή που είναι τόσο έντονα κ λες δεν είναι δυνατόν…ενώ μέσα σου ξέρεις ο,τι μόνο εσυ το δημιουργείς όλο αυτό…
Θα περάσει, το χω ξανακάνει! Απλώς αυτή τη φορα κράτησε λίγο περισσότερο λόγω όλων αυτών των στενάχωρων που ακούμε κάθε μέρα…