Εμμονές και ενοχλητικοί γείτονες
Καλησπέρα!ζητώ συγνώμη προκαταβολικά για το μακρόσυρτο κείμενο αλλά πραγματικά δεν είμαι καθόλου μα καθόλου καλά....έχουμε μετακομίσει με τον άντρα μου από τον Νοέμβρη σε μια μια πολύ κατοικία κοντά στο πατρικό μου.τον Ιούνιο μετακόμισε από πάνω μας η ιδιοκτήτρια του πάνω σπιτιού και από τότε έχω χάσει πραγματικά τον ύπνο μου.Για να μην μπω σε λεπτομέρειες συμπεριφέρεται σαν να μένει σε μονοκατοικία.Δηλαδη κάνει ότι θέλει , ότι ώρα θέλει!είναι αντικειμενικά ενοχλητική..
Εγώ από την άλλη είμαι ένα άτομο με ιδεοψυχαναγκαστικες διαταραχές και όλο αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχω πάθει εμμονή και με τον παραμικρό ήχο που θα ακούσω.πολλες φορές ταραζομαι ακόμα και όταν δεν ακούγεται κάτι.παθαινω σε καθημερινή βάση πλέον κρίσεις άγχους και πανικού ακόμα και όταν βλέπω το αμάξι της παρκαρισμένο στο δρόμο.Το δυσκολότερο κομμάτι είναι ότι έχω ένα μωράκι 6μηνων που δεν μπορώ να φροντίσω όπως θα ήθελα γιατί με έχει πάρει η μπάλα.Να σημειώσω επίσης ότι κατά τον 7 μήνα της εγκυμοσύνης μου εκτός των άλλων διαγνώστηκα και με κατάθλιψη και λόγω θηλασμού δεν μπορώ να πάρω κάποιο ηρεμιστικό, φάρμακο κλπ.ειμαι πραγματικά σε απόγνωση, δεν ξέρω τι να κάνω...έχω πάψει να καθαρίζω το σπίτι, να μαγειρεύω, με λίγα λόγια δεν είμαι πια λειτουργική καθόλου! βοήθεια...