Συζήτηση για επισημοποίηση και παιδί
Καλησπέρα σας!Θα ήθελα την άποψη σας για ένα θέμα που με προβληματίζει τον τελευταίο καιρό..Είμαι 30 χρόνων σε μια σχέση 1.5 έτους περίπου που συγκατοικούμε από τον πρώτο καιρό.Περνάμε υπέροχα μαζί,έχουν γνωριστεί οι γονείς μας και γενικά συζητάμε για κοινό μέλλον και όνειρα..Το θέμα μου είναι ότι δέχομαι κάποια πίεση από την μητέρα μου που θέλει να δει εγγόνια μιας και οι γονείς μου είναι μεγάλοι σε ηλικία και έχουν αρχίσει ήδη να φαίνονται προβλήματα υγείας που την κάνει να αγχώνεται ότι δεν θα προλάβουν να δουν ή να χαρούν εγγόνια..Επίσης και εγώ λόγω κάποιων γυναικολογικών θεμάτων μου είχε πει ο γιατρός μου ότι καλό θα ήταν να τεκνοποίησω πριν τα 35.Ο σύντροφός μου δεν ξέρει τίποτα από τα δύο,δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ.Μου είχε πει κάποια στιγμή που κάναμε μια γενικότερη συζήτηση οτι δεν σκέφτεται άμεσα να γίνει πατέρας..Να πω ότι είναι κι εκείνος στην ηλικία μου.Εγω εννοείται σκέφτομαι ότι θα ήθελα ένα παιδακι αλλά ίσως σε 1-2 χρόνια,το θέμα είναι ότι με πιέζουν αυτά τα χρονικά όρια που έχουν μπει αναπόφευκτα. Θα ήθελα την άποψη σας πως να το χειριστώ με τον σύντροφό μου.Σας ευχαριστω πολύ!