Originally Posted by
manner
Καλημέρα και πάλι....
Πέρασαν 10 ημέρες από τότε που ξεκίνησε αυτό το νήμα. Η κατάσταση που βρισκόμουν εκείνη τη στιγμή ήταν πολύ χαμηλή. Ουσιαστικά σερνόμουν σχεδόν κάτω από τη σκιά μου. Μαζί με αυτό ένιωσα να παρασύρομα και για να γίνω πιο ακριβής άφησα τον εαυτό μου να κατρακυλήσει πολύ απότομα και πολύ χαμηλά. Αρκετά να φέρνω συνεχώς σκοτεινές σκέψεις. Οι μέρες λοιπόν που μεσολάβησαν, αυτές οι 10 μέρες έφεραν πολλά πράγματα στο προσκήνιο. Το πρώτο είναι ότι έκλεισα ένα ραντεβού με ειδικό που στο παρελθόν κατάφερε να ξεκλειδώσει πολλά καλά σε εμένα και με τράβηξε μακριά από περιπέτειες. Το δεύτερο είναι ότι θα καταφέρω να κάνω ένα όνειρο πολλών ετών πραγματικότητα. Το ωραίο είναι ότι εκείνο το όνειρο το έχω βιώσει και είναι ένα τρομερό φάρμακο. Θα χαρώ πολύ να δώσω ένα δείγμα όταν θα είναι η ώρα.
Το ξέρω ότι είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος και πολύ ιδιόρρυθμος σε μερικά πράγματα. Συγχωρέστε με για αυτό και μαζί του δεχτείτε και το ευχαριστώ για ένα δυο πράγματα που user και Κύκνος εντόπισαν και μου τα θύμισαν.
Θέλω λίγο χρόνο να ανασυνταχθώ και να δώσω λίγο από το όποιο φως μπορεί να δω...