Καλησπέρα. Αρχές Ιουλίου στο ξενοδοχείο που δούλευα σεζόν ήρθε μια οικογένεια από Ολλανδία. Ο ένας ο γιος ήταν πολύ ωραίος και δυστυχώς μια μέρα πριν φύγει κατάφερα να επιδιώξω να μιλήσουμε αφού το έφερε η περίσταση. Αφού μιλήσαμε για λίγο έπρεπε να φύγει για να ετοιμαστεί γιατί θα πήγαινε για δείπνο με την οικογένεια του. Εκεί που αποχαιρετηθηκαμε τους λέω εύχομαι να τα ξαναπούμε και μου λέει κάτι σε φάση θα το αφήσουμε στην τύχη και λέω εεε.. Να σε κάνω φίλο στο Instagram και μου λέει ναι. Μετά από κάποια ώρα ξαναμιλησαμε από κοντά αλλά έπρεπε να φύγω γιατί θα έβγαινα με την παρέα μου και αυτός έπρεπε να πάει να ξεκουραστεί. Έβριζα τον εαυτό μου για το τι άλλο θα μπορούσα να του πω τελικά αφού του έκανα like σε όλες του τις φωτογραφίες και μου έκανε πίσω, του έστειλα μήνυμα μιλήσαμε ελάχιστα και δυστυχώς το τελευταίο μήνυμα που του έστειλα δεν το είδε ποτέ και λέω θα κοιμάται είναι πολύ αργά. Πέρασαν μέρες εβδομάδες και τίποτα. Με το καιρό τον ξέχασα αλλά τώρα που γύρισα σπίτι μου και τον είδα κάποια στιγμή στον ύπνο μου άρχισα να τον σκέφτομαι πολύ. Δεν μπορώ να τον βγάλω από το μυαλό μου. Οι φίλες μου είπαν στείλε μήνυμα ξανά εγώ το θεωρώ κάπως μετά από τόσο καιρό, η άλλη φίλη μου μου λέει ξέχασε τον. Τι να κάνω? Αξίζει ή όχι?