Καλησπερα σε ολους,
Εδω και 4 μηνες η κοπελα μου εμφανησε σημπτωματα ΙΔΕΟΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ..
Ειχε αντιμετοπισει ξανα το ιδιο προβλημα σε μικροτερη ηλικια, τωρα ειναι (20 ετων) και απο οτι φανηκε η τοτε θεραπεια της δεν ηταν αρκετη..
Στην αρχη δεν εδωσα σημασια και μετα απο εποικινωνια που ειχα με τους συγγενεις της(κρυφα), με συμβουλεψαν να εχω την αντιμετοπιση του αδιαφορου και του μη συζητησημου σε οτι αφορα τις σκεψεις της..
Θελωντας και μη φαινομουνα απομακρος και παγωμενος καθως οποιαδηποτε κουβεντα της ηταν για αυτο το θεμα..
Μετα απο ενα συμβαν κρισης πανικου καταληξαμε μεσανυχτα στο δαφνι στα επειγοντα καθως ετρεμε ολοκληρη..
Μετα απο αυτο ο γιατρος μας συμβουλεψε να επισκεφτουμε ενα ψυχιατρο και να ξεκινησουμε εναν εντελως διαφορετικο τροπο θεραπειας με φαρμακευτικη αγωγη..
Οι μερες περνουσαν καλυτερα καθως η ιδια αποφασησε να μην καθετε σπιτι ουτε λεπτο και να ειναι συνεχεια εξω με φιλες, γνωστες κλπ...
Εγω αδυνατουσα να την ακολουθησω φυσικα σε ολα αυτα αλλα ποτε δεν εξεφρασα ουτε παραπονο ουτε ζηλια..
Ενα απογευμα μου ειπε οτι το βραδυ θα εβγενε με κατι παλιους "Φιλους"...
Δεν αντεξα αλλο ειχα και τα νευρα απο τη δουλεια και της απαντησα "Δεν πας στο ****** λεω γω, εμεις οι 2 τερμα"...!
Και αυτο εγινε...
Η αληθεια ειναι οτι το μετανιωσα...
Μετα απο μια εβδομαδα δοκιμασα να μιλησουμε μονο για να διαπιστωσω ενα "ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΤΟΜΟ"
Συναισθημα 0....
Ασυναρτησιες 100%
Δεν την αναγνωρησα...Η αληθεια ειναι οτι της πεταξα ενα καθρεφτη και της ειπα "Τι βλεπεις" και απαντησε σαν πως ξερω και γω...
Τεσπα μην πολυλογω γιατι τα θυμαμαι και στενοχωριεμαι...
Απο τοτε δεν εχουμε καμια επαφη...Μαθαινω καθε μερα για αυτη (απο αλλο ατομο χωρις να ξερει κατι η ιδια)..
Παρατησε τη δουλεια της λεγοντας οτι αδυνατει να δουλεψει, αλλα αυτο που δεν χωνεψα ειναι αφου αδυνατει να δουλεψει πως δεν αδυνατει να ξεκυχταει μεχρι το πρωι στα club φλερταροντας...
Δεν ξερω τι να πω...
Αποφασησα να προχωρησω τη ζωη μου γιατι με βλεπω να τρελενομαι εγω στο τελος ..
--------------------------------------------------------------------------
Αυτο που θα ηθελα να ξερω απο τυχων πασχοντα η ειδηκο ειναι αν κανω καλα που πιστευω οτι ειναι καλυτερα για εκεινη να με ξεχασει και να μη με ξαναδει για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα...
-------------------------------------------------------------------------
Ουτως η αλλος τις τελευταιες μερες πριν χωρισουμε συνεχως μου ελεγε οτι δεν την καταλαβαινω και την κανω χειρωτερα με το να μην μιλαω συνεχως για το προβλημα της..
Με ελεγε αναισθητο και ακαρδο ενω εγω μεσα μου ημουν ποιο χαλια απο ποτε..Θεορουσα οτι δεν επρεπε να λυγισω γιατι θα με εχανε σα στυριγμα..
Ολα αυτα εχουνε σαν αποτελεσμα την τελευται βδομαδα εμενα να βγαινω εξω καθε βραδυ για να μην τη σκεφτομαι με μοναδικη καταληξη να εχω κανει σε 2 κοπελες σκοτσεζικο ντουζ μονο και μονο επειδη οποτε παω να πρωχωρησω μου ερχεται στο μυαλο μου οτι μπορει να κανω ΛΑΘΟΣ και οτι μπορει να με χρειαζεται τωρα διπλα της ενω εγω τωρα μ********αι με την οποιαδηποτε...
Δεν ξερω τι να πω....
Αυτο που θελω ξερω ειναι αν της κανω καλο που εφυγα τελειως..
Πρεπει να ξερω αλλιως δεν μπορω να προχωρησω...
Για μενα δεν με νοιαζει τι θα ειναι καλυτερα...Δεν παθαινω τιποτα...
Το θεμα ειναι εκεινη!!!
Ευχαριστω για το χρονο σας
ΥΓ. Ουφ τα πα και ξαλαφρωσα.....