ΕΧΕΙ ΝΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ; ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΊ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ;
Printable View
ΕΧΕΙ ΝΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ; ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΊ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ;
Το έχω πάθει άπειρες φορές...ειδικά στο παρελθόν σχεδόν κάθε μέρα....ήμουν εκείνη την περίοδο βουτηγμένη στο άγχος...ένιωθα μυρμηγκιασμα, σαν καρφίτσες να με τσιμπάνε στα χέρια στα πόδια και στα δάχτυλα και εννοειται μουδιάσματα....είχα τρομάξει και εγώ στις αρχές λέω κάτι έχω σκεφτόμουν σκλήρυνση κατά πλάκας διάφορα...τελικά δεν ήταν τίποτα...μιλούσε το άπειρο άγχος μου... Μην ανησυχείς δεν είναι κάτι.....
Εννοείς κάτι σαν να περπατάει πάνω σου και να ξύνεσαι, ενώ δεν υπάρχει τίποτα;
Κι εγώ αυτή την περίοδο είμαι μέσα στην πίεση, δεν κοιμάμαι καλά. Το καλοκαίρι δεν ένιωσα ούτε μια φορά τσιμπήματα, ίσως επειδή ήμουν πιο χαλαρή. Πήγα σε νευρολογο(για άλλο λογο) αλλά η κλινική μου εικόνα μου είπε ότι ήταν μια χαρά. Φοβάμαι πολύ την σκπ, για να μην πω τρέμω στην ιδέα αυτή.
Εγώ ξεκίνησα από τα 18 μου όλα αυτά....γενικά βουτηγμένη στο άγχος... κρίσεις πανικού μέρα παρά μέρα με διάρκεια..... Άστο βλέπω νέους ανθρώπους στην ηλικία μας κλπ και όλοι άγχος.... φαρμακευτική αγωγή παίρνουν οι περισσότεροι για να μπορέσουν να διαχειριστούν τις καταστάσεις... περάσαμε μέσα 2 χρόνια η γενιά μας καραντίνα λόγω κόβιντ αυτό μας έκανε χειρότερα...δεν ζούμε όπως θέλουμε....
Από αρρωστοφοβια και εγώ φουλ...φαντάσου από το άγχος δεν μπορώ να φάω... φταίει και που πνίγηκα άσχημα πριν 2 μήνες και τα χρειάστηκα για τα καλά και από το άγχος δεν μπορώ να καταπιω με ευκολία το φαγητό το σκέφτομαι πολύ...εύχομαι να μου φύγει όλο αυτό...το δουλεύω και αυτό και όλα τα υπόλοιπα με τον ψυχολόγο μου....ένα άγχος μόνιμο για όλα... οπότε μπορώ να σε καταλάβω για τα καλά
δεν εχω τσιμπηματα , αν κι εχω αγχος .....
Ψυχοσωματικά είναι όλα. Το έχω περάσει και εγώ με έντονα τσιμπήματα κυρίως στην καρδιά και στην πλάτη. Άπειρες εξετάσεις χωρίς κανένα παθολογικό έυρημα. όλα ήταν από έντονο άγχος για την υγεία