-
Ινομυαλγία, άγχος
Καλημέρα.... έχει κάποιος εμπειρία, άποψη, συμπτώματα απο ινομυαλγίες? ένα σύνολο συμπτωμάτων περιγράφονται εξαιτίας αυτής της κατάστασης... απο ευερέθιστο έντερο, ενοχλήσεις σε χέρια και πόδια, πόνοι, αϋπνίες, κλπ κλπ.... κάποτε ένας ιατρός λόγω ψυχοσωματικών συμπτωμάτων που με ταλαιπωρούσαν μου το είχε αναφέρει ως πιθανότητα...
-
Κι εμένα ο δικός μου ψυχίατρος αλλά είναι δύσκολη η διάγνωση, μετά από διάφορες ακτινογραφίες και μαγνητικές τομογραφίες στη μέση, σε ισχίο, ιερολαγονια, πόδια βρέθηκαν ευρήματα που δικαιολογούσαν τους πόνους. Βέβαια οι διαγνώσεις ήταν πολλές, ο κάθε ορθοπαιδικός που επισκεπτομουν επικεντρωνόταν σε διαφορετικό σημείο. Αυτή τη στιγμή κάνω μόνο ασκήσεις που μου σύστησε φυσιατρος.
-
Καλησπέρα. Εμένα ρευματολόγος μου το ανέφερε. Εχω πόνους σε διάφορα σημεια. Η περιπέτεια μου αρχισε με πόνους στο στηθος και ετρεχα σε καρδιολογους κλπ.
Τα τελευταια ομως χρόνια (κοντά στα δυο) εχω κ πονους αυχενα πλατη χερια κλπ. Εσεις παίρνετε αγωγή γι αυτο εκτος απο τις ασκήσεις?
-
Αντικαταθλιπτικό παίρνω και κάνω πιλάτες εδώ κι ένα χρόνο. Είμαι πολύ καλύτερα. Πολλοί πόνοι μου έχουν εξαφανιστεί.
-
καλησπερα
και εγω παιρνω cymbalta και τωρα τελευταια και minitran
δυστυχως εχω αγχος θανατου.... φοβαμαι δηλ με τους πονους
-
Καλησπέρα,
Εχετε συμπτώματα με το Minitran?εμενα μου το εδωσαν για νευροπαθητικο πόνο στο λαιμό.
-
με βοηθαει γενικα. Νομιζω συο απαντησα και σε αλλο ποστ. οταν λες πονο στο λαιμο? οταν καταπινεις ή ετσι στα καλα καθουμενα?
-
Ολη την ωρα ανεξαρτήτως αν τρωω. Κανουν συσπάσεις οι μύες και ειναι άκαμπτοι και σκληροί. Οποτε δίνουν συνεχόμενο πονο
-
καλησπερα. το ξεκινησες τελικα το μινιτραν? Πως είσαι?
-
Η ινομυαλγία είναι ένα σύνδρομο που συνοδεύεται από διάχυτο και χρόνιο μυοσκελετικό πόνο με αποτέλεσμα την σωματική εξάντληση και το άγχος. Taylor Swift 2048
-
Η ινομυαλγία πολλές φορές προκαλείται από χρόνιο επίμονο στρες και ψυχικό τραύμα τα οποία σε βάθος χρόνου δημιουργούν νευρολογικά κ μυϊκά προβλήματα
-
Ινομυαλγια,
είναι η διάγνωση που σου δίνουν οι γιατροί, όταν δεν ξέρουν τι άλλο να σου πουν ...