Υπάρχει περιπτωση εθισμου ή να παθω κατι με xanax 0.5 τη μερα; Μου ειπε ο ψυχιατρος να παίρνω μισο των 0.5 τη μέρα 3 φορες πρωι μεσημερι βραδυ. Παιρνω μονο πρωί και αυτη τη στιγμη εχω κριση πανικου. Θα παθω κατι αν πάρω μισο;
Printable View
Υπάρχει περιπτωση εθισμου ή να παθω κατι με xanax 0.5 τη μερα; Μου ειπε ο ψυχιατρος να παίρνω μισο των 0.5 τη μέρα 3 φορες πρωι μεσημερι βραδυ. Παιρνω μονο πρωί και αυτη τη στιγμη εχω κριση πανικου. Θα παθω κατι αν πάρω μισο;
Δεν θα πάθεις απολύτως τίποτα. Και εγώ σε θεραπεία για κρίσεις πανικού βρίσκομαι με αντικαταθλιπτικό και παράλληλα xanax.
Μη φοβάσαι , το χρησιμοποιώ 10 χρόνια με διαλείμματα και πότε δεν έχω εθιστεί, κάνω και 3 μέρες να πάρω εως και εβδομάδα,εχετο μαζί σου πάντα,και μόνο στην ιδέα ότι αν πάθεις κρίση και θα το πάρεις για να σου περάσει σε βοηθάει. Ο ψυχίατρος μου λέει ότι με τέτοια χρήση δεν υπάρχει πρόβλημα. Μην το παίρνεις με αλκοόλ μαζί.
Έχω δοκιμάσει πολλά αντικαταθλιπτικά αλλά δυστυχώς μου βγάζουν όλα παρενέργειες...
Εμένα μου είπε ο ψυχίατρος ότι υπάρχει πιθανότητα εθισμού στους 4 μήνες καθημερινής χρήσης.
Για πολλούς, και σε πολύ λιγότερο χρόνο...
Από την εμπειρία μου το Xanax, εμένα προσωπικά δεν με βοήθησαν καθόλου. Μόνο με τα tavor είδα κάποια διαφορά.
ειναι τι παει στον καθενα ..
Εγώ παιδιά παίρνω λεξοτανίλ ως αγχολυτικό αλλά αυτό έχει βραδεία αποδέσμευση δεν με πιάνει καν σε κρίση πανικού. Το ζάναξ καλύτερο αλλά το αγαπημένο πριν 2 χρόνια που έπαιρνα πάλι αγωγή ήταν το stedon η απόλυτη χαλάρωση αλλά κρατάει μόνο για καμια ώρα.