Πήρα το rescue remedy σήμερα μπα κ δω προκοπή με το τα ψυχοσωματικά μου κ την ταραχη εκνευρισμό με έντονους ήχους…
Κάνει τίποτα ρε παιδιά ή να μην περιμένω κ πολλά;;
Έχετε κάτι άλλο πιο δραστικό;
Printable View
Πήρα το rescue remedy σήμερα μπα κ δω προκοπή με το τα ψυχοσωματικά μου κ την ταραχη εκνευρισμό με έντονους ήχους…
Κάνει τίποτα ρε παιδιά ή να μην περιμένω κ πολλά;;
Έχετε κάτι άλλο πιο δραστικό;
Στο Σκρουτζ έχει κρητικές από χρήστες
Το παίρνω μαζί με άλλο ανθοιμα που μ έχει φτιάξει η θεραπεύτρια μου για την περίπτωση μου θα σ πω είμαι καλύτερα αλλά αν με πιάσει κρίση κ όλο το μπουκάλι να πιω δεν ηρεμώ...εγώ προσωπικά παίρνω κ βαλεριανα οπότε το χρειάζομαι όταν είμαι πολύ αγχωμένη.. κι έχω δοκιμάσει άλλο ένα το relaxia εντάξει ηρεμεί.. αλλά μην περιμένεις θαύματα δεν είναι χημεία εγώ το παίρνω από τον Μάιο.. κάποιες στιγμές π νιώθω πολύ άγχος το παίρνω μέσα στη μέρα αλλά σ λέω αν με πιάσει δεν μ κάνει τίποτα.. έχεις δοκιμάσει εσύ κάτι άλλο?
Το χαμομήλι με βοηθάει λίγο το βράδυ αλλά να πιω 2-3 φλυτζάνια
Υπάρχουν και πολλά ροφήματα που είναι μια και χαλαρώνουν!!
Κι εγώ το παιρνω από τον Αύγουστο. Το έπαιρνα προληπτικά πρωί βράδυ πριν πάθω κρίση άγχους ή πανικού. Με βοήθησε λιγάκι ομολογώ.
Το ξεκίνησα γτ σίγουρα δε θέλω χημεία αλλά να με κρατάει κάτι όσο το δυνατόν πιο ήρεμη μέχρι να περάσει η μπόρα γτ τώρα μου κάναν τα ψυχοσωματικά το καλό ξέσπασμα!
Πάντως κ για τη βαλεριάνα, ροδιολα κλπ που διάβασα ότι βοηθούν, πάλι σε μορφή σταγόνων/spray θα τα επαιρνα.
Μέχρι στιγμής δεν έχω ξαναπάρει κάτι άλλο αλλά άνετα θα δοκίμαζα κ τη φαρμακευτική κάνναβη.
Την φαρμακευτική κανναβη την έχω σκεφτεί κι εγώ απλά δν ξέρω πως λειτουργεί κλπ.
το είχα πάρει και εγώ το spray. Σε εμένα δεν έκανε τίποτα όμως.. καμία διαφορά..
ενας φιλος μου ειδε αποτελεσμα μικρο με την βαλεριανα , εγω οχι, μιας κι ειμαι μαθημενος στα ' σκληρα ' ( ζαναξ )