ΑΓΓΕΛΟΙ ΠΟΝΕΜΕΝΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ !!!
Αγγελικα πλασματα ,που γραφετε σ' αυτο το φορουμ,πονεμενες ψυχουλες που μοιραζεαστε τις εμπειριες και το πονο σας για να βοηθησετε και να βοηθηθητε.
Κρατηστε σφιχτα το χερι των αθρωπων που νοιαζονται για σας : γονεις,αδερφια,φιλοι,θεραπ� �υτες,συγγενεις ,πνευματικοι...
Εγραφα πριν λιγους μηνες για τη παθηση του αγαπημενου μου γυιου και ανταλλασα τις αποψεις μου με τις δικες σας .Σημερα παει μια βδομαδα που δεν τον εχω. αναπαντεχα εβαλε τερμα στη ζωη του βυθιζοντας μας -εμας που τον λατρεψαμε -στο απεραντο πενθος και τον εαυτο του με τις τοσες υπεροχες ,με τις απειρες προοπτικες στην οριστικη απωλεια και το τελος. Τωρα πια καμια ελπιδα.
Ο Χρυσοστομος μου πεταξε στον ουρανο .Πιστευω οτι δεν το εκανε συνηδειτα. Αν τωρα μπορουσε να αλλαξει γμωμη , θα το εκανε, ειμαι απολυτα σιγουρος.
Αδερφακια μου ,παιδακια μου ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΧΕΤΑΙ .ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. Π Ρ Ο Σ Τ Α Τ Ε Ψ Τ Ε Τ Ο!!!
ΖΗΤΗΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ .ΜΗ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΨΥΧΟΥΛΑΣ ΣΑΣ.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ . ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ
ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΥΠΟΥΛΟ ΥΦΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ